Ajuntament de Castelló

CONCENTRACIÓ A CASTELLÓ PER L’ESTABILITZACIÓ DELS BOMBERS INTERINS

¿Els que estan se queden!

01 / 07 / 2022 | Administrador Local


Avui Dijous 30 de juny s'han concentrat a les 10.30, en la Plaça Major de Castelló, els bombers i bomberes de l'Ajuntament de Castelló en protesta per l'oferta d'ocupació pública extraordinària per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Castelló de la Pla i els seus organismes autònoms i del consorci pacte local per l'ocupació per a l'exercici 2022.

Els interins del servei de prevenció, extinció d'incendis i salvament , consideren que el nombre de places que s'han inclòs en aquesta oferta no és correcte, d'acord amb la Llei 20/2021, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

A aquesta oferta se li podrien afegir diverses vacants sense cobrir i les places reservades a funcionaris de carrera que estan en una millora d'ocupació, seguint el model de clonació. Aquesta possibilitat donaria les mateixes oportunitats a les persones interines d'aquest col·lectiu.

L'Alcaldessa i la Regidora de Recursos Humans s'han acostat a la concentració i han demanat reunir-se amb els delegats sindicals . En cas de no arribar a un acord, es preveuen noves concentracions, els pròxims 14 i 28 de juliol, coincidint amb les celebracions del ple.

L'estructura del servei de bombers de l'Ajuntament de Castelló és la més escassa i parca respecte a la resta de serveis similars de la Comunitat Valenciana. Amb una alta taxa de temporalitat pel fet que no es convoquen oposicions des de l'any 2011.

STAS Intersindical Valenciana de l'Ajuntament Castelló, a més d'acompanyar al personal en aquesta concentració , ha presentat un recurs de reposició a aquesta oferta d'ocupació, perquè es rectifique el nombre de places incloses.

____________________


CONCENTRACIÓN A CASTELLÓN POR LA ESTABILIZACIÓN DE LOS BOMBEROS INTERINOS.
¡Los que están se quedan!


Hoy Jueves 30 de junio se han concentrado, en la Plaza Mayor de Castellón, los bomberos y bomberas del Ayuntamiento de Castellón en protesta por la oferta de empleo público extraordinaria para la estabilización del empleo temporal del Exmo. Ayuntamiento de Castelló de La Plan y sus organismos autónomos y del consorcio pacto local por el empleo para el ejercicio 2022.

Los interinos del servicio de prevención, extinción de incendios y salvamento , consideran que el número de plazas que se han incluido en esta oferta no es correcto, de acuerdo con la Ley 20/2021, de medidas urgentes para la reducción de la temporalidad en el empleo público.

A esta oferta se le podrían añadir varias vacantes sin cubrir y las plazas reservadas a funcionarios de carrera, que están en una mejora de empleo, siguiendo el modelo de clonación. Esta posibilidad daría las mismas oportunidades a las personas interinas de este colectivo.

La Alcaldesa y la Concejala de Recursos Humanos se han acercado a la concentración y han pedido reunirse con los delegados sindicales . En caso de no llegar a un acuerdo, se prevén nuevas concentraciones, los próximos 14 y 28 de julio, coincidiendo con las celebraciones del pleno.

La estructura del servicio de bomberos del Ayuntamiento de Castelló es la más escasa y parca respecto al resto de servicios similares de la Comunidad Valenciana. Con una alta tasa de temporalidad debido a que no se convocan oposiciones desde el año 2011.

STAS Intersindical Valenciana del Ayuntamiento Castellón, además de acompañar a el personal en esta concentración , ha presentado un recurso de reposición a esta oferta de empleo, para que se rectifique el número de plazas incluidas.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Relacionat