Ajuntament de València

CONCENTRACIÓ PER LA CONSOLIDACIÓ REAL

Dijous17 de novembre a les 11 h. plaça de l'ajuntament. Coincidint amb el ple.

11 / 11 / 2022 | STAS - Ajuntament de València


LA REGIDORA DE PERSONAL LUISA NOTARIO INCOMPLEIX EL SEU COMPROMÍS PER LA CONSOLIDACIÓ, AMB EL PERSONAL INTERÍ.

Està previst per a la pròxima Taula General del dimarts dia 15 de novembre la negociació de les bases específiques per a la consolidació del personal interí.

En l'esborrany de les bases específiques del concurs‐oposició de la llei 20/21 no figura absolutament res del que es va comprometre la regidora de personal, Luisa Notario, amb el nostre sindicat STAS‐IV, com a condició per a aprovar les bases de consolidació.

No hi ha en les bases específiques cap tancament de temari, epígrafs, ni previsió de bateria de preguntes, compromís essencial perquè el STAS‐IV donara suport a les bases. A més, hem observat que la reducció de temari deixa molt a desitjar amb continguts excessivament amplis.

Què serà el següent? Què les places del torn lliure que s'han compromés a fer per concurs‐oposició vagen totes per oposició? Què la promoció interna siga tan difícil que no es cobrisquen les places?

Més de 500 llocs de consolidació, el concurs‐oposició del torn lliure i la promoció interna estan en joc. Des de *STAS‐IV, CONVOQUEM a tots l@s trabajador@s aquest pròxim dijous per a defensar els nostres llocs de treball i una VOLUNTAT REAL DE CONSOLIDACIÓ.


¡¡¡SI VOLEN PODEN!!!

¡¡¡¡PER UNA CONSOLIDACIÓ REAL!!!!

¡¡¡DEFENSEM ELS NOSTRES LLOCS DE TREBALL!!!!

¡¡¡¡¡VOLEM QUE ES COMPLISQUEN ELS COMPROMISOS DE LA TAULA GENERAL!!!!!!
----------------------------------------


LA CONCEJALA DE PERSONAL LUISA NOTARIO INCUMPLE SU COMPROMISO PARA LA CONSOLIDACION CON EL PERSONAL INTERINO.

Está previsto para la próxima Mesa General del martes día 15 de noviembre la negociación de las bases específicas para la consolidación del personal interino.

En el borrador de las bases específicas del concurso‐oposición de la ley 20/21 no figura absolutamente nada de lo que se comprometió la concejala de personal, Luisa Notario, con nuestro sindicato STAS‐IV, como condición para aprobar las bases de consolidación.

No hay en las bases específicas ningún cierre de temario, epígrafes, ni previsión de batería de preguntas, compromiso esencial para que el STAS‐ IV apoyase las bases. Además, hemos observado que la reducción de temario deja mucho que desear con contenidos excesivamente amplios.

¿Qué va a ser lo siguiente? ¿Qué las plazas del turno libre que se han comprometido a hacer por concurso‐oposición vayan todas por oposición? ¿Qué la promoción interna sea tan difícil que no se cubran las plazas?

Más de 500 puestos de consolidación, el concurso‐oposición del turno libre y la promoción interna están en juego. Desde STAS‐IV, CONVOCAMOS a todos l@s trabajador@s este próximo jueves para defender nuestros puestos de trabajo y una VOLUNTAD REAL DE CONSOLIDACIÓN.¡¡¡SI QUIEREN PUEDEN!!!

¡¡¡¡POR UNA CONSOLIDACIÓN REAL!!!!

¡¡¡DEFENDAMOS NUESTROS PUESTOS DE TRABAJO!!!!

¡¡¡¡¡QUEREMOS QUE SE CUMPLAN LOS COMPROMISOS DE LA MESA GENERAL!!!!!!  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.