Ajuntament de Sagunt

ELECCIONES SINDICALES AJUNTAMENT DE SAGUNT

STAS Intersindical segunda fuerza politica

05 / 03 / 2019 | Administrador Local

Tras las elecciones de hoy 5 de marzo, Intersindical sigue siendo la segunda fuerza sindical en el Ayuntamiento de Sagunto. Segundos en la Junta de Personal con un incremento de más del 30% de votos, Intersindical consolida sus tres delegados.

En el Colegio de especialistas, por primera vez, Intersindical es la fuerza mayoritaria y obtiene dos de los tres delegados en juego, y en el de Técnicos y administrativos obtiene cuatro delegados. En total, 9 de los 26 delegados del comité de empresa son de Intersindical.

Gracias s todas y todos los que habéis depositado vuestra confianza en otro modo de entender el sindicalismo, abierto, plural e integrador. Durante los próximos cuatro años seguiremos trabajando para defender vuestros derechos, los derechos de las trabajadoras y trabajadores del Ayuntamiento de Sagunto.  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.