Ajuntament de València

FORMACIÓ 2021-2022: COMPENSAR HORES PENDENTS 2020

Circular emesa per l'ajuntament de València

23 / 12 / 2021 | STAS - Ajuntament de València


Vos adjuntem en PDF el document sobre formació 2021-2022 que l’Ajuntament de València ha penjat en la intranet. Vos demanem especial atenció sobre dos punts.

-Aquells que han de compensar hores pendents de 2020 tenen fins al 28 de febrer de 2022 per inscriure’s en els cursos de formació necessaris i fins al 30 d’abril per a completar-los.

-Respecte a aquells que tenen pendent el curs obligatori sobre protecció de dades de caràcter personal, l’Ajuntament recorda que cal fer-lo abans que acabe 2021 però que aquells treballadors/es que no l’hagen pogut fer per causes justificades disposen de diverses opcions per fer-lo en 2022. Igualment, s’amplia de 3 a 4 oportunitats el nombre d’intents per donar per aprovat el curs.

Igualment, el document adjunta l’oferta de formació virtual per al 2022. Podeu fer-los a partir del 4 de gener de 2022.


FORMACIÓN 2021-2022

Os adjuntamos en PDF el documento sobre formación 2021-2022 que el Ayuntamiento de València ha colgado en la intranet. Os pedimos especial atención sobre dos puntos.

-Aquellos que deben compensar horas pendientes de 2020 tienen hasta el 28 de febrero de 2022 para inscribirse en los cursos de formación necesarios y hasta el 30 de abril para completarlos.

-Respecto a aquellos que tienen pendiente el curso obligatorio sobre protección de datos de carácter personal, el Ayuntamiento recuerda que hay que hacerlo antes de que acabe 2021 pero que aquellos trabajadores/as que no lo hayan podido hacer por causas justificadas disponen de varias opciones para hacerlo en 2022. Igualmente, se amplía de 3 a 4 oportunidades el número de intentos para dar por aprobado el curso.

Igualmente, el documento adjunta la oferta de formación virtual para el 2022. Podéis hacerlos a partir del 4 de enero de 2022.



circular ajt valencia compensació formació 2020



  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Relacionat