Ajuntament de València

QUÈ HEU DE FER SI TENIU LA COVID?

Informació de la Conselleria de Sanitat

20 / 01 / 2022 | STAS - Ajuntament de València


Fem arribar el protocol d’actuació per a la realització de proves diagnòstiques de l’Ajuntament de València facilitat per l’àrea de servei de salut laboral i prevenció de riscos laborals per als treballadors i treballadores que donen positiu en covid.

Actualment la comunicació davant casos positius i contactes estrets de COVID-19 es realitza per:

Centre de salut de referència

Línia de telèfon específica en Sanitat per COVID-19 900 300 555

App GVA+Salut
Partes baja laboral por COVID - Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública (gva.es)

Dit això i davant el col·lapse que hi ha a la sanitat per este tema, recordem que també s’ha de comunicar a Salut Laboral aquells casos positius dels treballadors de l’ajuntament. No es tramitarà la baixa però es podrà portar el control del personal així com la seua simptomatología.

Així doncs, si sou personal adscrit a Casa Consistorial l’extensió d’infermeria és 1079 (962081079) i aquells de Tabacalera ho heu de fer al 3003 (962083003)

Recordeu que és el metge de capçalera el que tramita la baixa laboral i, davant el retard que tenen per a gestionar-la, cal sol·licitar la baixa amb efectes retroactiu.

PROTOCOL D'ACTUACIÓN PER A LA REALITZACIÓ DE PROVES DIAGNÒSTIQUES

*******************************************************************************************

¿QUÉ SE DEBE HACER SI TENEIS COVID?

Hacemos llegar el protocolo de actuación para la realización de pruebas diagnósticas del Ajuntament de València facilitado por el área de servicio de salud laboral y prevención de riesgos laborales para los trabajadores y trabajadoras que dan positivo en covid.

Actualmente la comunicación ante casos positivos y contactos estrechos de COVID-19 se realizan por:

Centro de salud de referencia

Línea de teléfono específica en Sanidad para COVID-19: 900 300 555

App GVA+Salud
Partes baja laboral por COVID - Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública (gva.es)

Dicho esto y ante el colapso que hay en la sanidad por este tema, recordar que también se debe comunicar a Salud Laboral aquellos casos positivos de los trabajadores del ayuntamiento. No se tramitará la baja, pero se podrá llevar el control del personal así como su sintomatología.

Así pues, si sois personal adscrito a Casa Consistorial la extensión de enfermería es 1079 (962081079) y aquellos de Tabacalera es 3003 (962083003)

Recordar que es el médico de cabecera el que tramita la baja laboral y ante el retraso que tienen para gestionarlo hay que solicitar la baja con efecto retroactivo.

PROTOCOLO DE ACTUACIÓN PARA LA REALIZACIÓN DE PRUEBAS DIAGNÓSTICAS



  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Relacionat