Ajuntament de València

SOL·LICITEM DE NOU L’APLICACIÓ DEL PROTOCOL DE TELETREBALL EN L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA DAVANT LA SITUACIÓ SANITÀRIA

Reiterem la petició que ja férem el passat 16 de desembre

10 / 01 / 2022 | Administrador Local



La secció sindical STAS-Intersindical Valenciana en l’Ajuntament ha demanat de nou a la Regidoria de Personal l’aplicació immediata del protocol de teletreball en el consistori davant la situació sanitària per l’increment de la covid, l’alta capacitat de contagi de la nova variant del virus i l’increment de les baixes laborals.
El passat 16 de desembre ja vam sol·licitar l’aplicació del protocol de teletreball de tot el personal municipal susceptible de treballar des del seu domicili per evitar nous contagis, reduir les baixes laborals i afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar. De moment, no hem rebut resposta per part de l’Ajuntament.
Considerem que l’actual situació sanitària requereix una actuació immediata per part del consistori per tal de protegir la salut dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

-------------

Reiteramos la petición que ya realizamos el pasado 16 de diciembre

SOLICITAMOS DE NUEVO LA APLICACIÓN DEL PROTOCOLO DE TELETRABAJO EN El AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA ANTE LA SITUACIÓN SANITARIA

La sección sindical STAS-Intersindical Valenciana en el Ayuntamiento ha pedido de nuevo a la Concejalía de Personal la aplicación inmediata del protocolo de teletrabajo en el consistorio ante la situación sanitaria por el incremento de la covid, la alta capacidad de contagio de la nueva variante del virus y el incremento de las bajas laborales.
El pasado 16 de diciembre ya solicitamos la aplicación del protocolo de teletrabajo de todo el personal municipal susceptible de trabajar desde su domicilio para evitar nuevos contagios, reducir las bajas laborales y favorecer la conciliación de la vida laboral y familiar. De momento, no hemos recibido respuesta por parte del Ayuntamiento.
Consideramos que la actual situación sanitaria requiere una actuación inmediata por parte del consistorio para proteger la salud de los trabajadores y trabajadoras del Ayuntamiento.





  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Relacionat