Ajuntament de València

STAS-INTERSINDICAL DENUNCIA EL MAL ESTAT EN QUÈ ES TROBA LA BIBLIOTECA GERMANA DE FOIX DE PATRAIX

La denuncia naix despres de una visita a les instalacions de la nostra Delegada de Prevenció

25 / 10 / 2021 | STAS - Ajuntament de València


La biblioteca municipal Germana de Foix, ubicada a Patraix, pateix problemes arquitectònics estructurals que afecten la seguretat de l’edifici, així com la dels seus treballadors i treballadors i dels usuaris que visiten les instal·lacions.

La biblioteca té problemes de goteres, caiguda del fals sostre, escletxes i, en general, problemes d’estabilitat i seguretat de l’estructura de l’edifici. Els problemes són visibles per a tots els visitants, atés que també afecten corredors i zones comunes. Entre d’altres s’ha detectat la caiguda a terra de pedres i fragments de ciment així com bassals d’aigua.

Esta secció sindical s’ha adreçat per nota interna al departament de Prevenció de Riscos Laborals, a les Regidories responsables de biblioteques i recursos humans per interessar-nos per la seguretat dels treballadors i la qualitat del servei públic que s’està oferint i per demanar que s’escometen les obres necessàries.

La notícia ha eixit este cap de setmana en premsa, concretament en el diari Levante-EMV.

https://bit.ly/2Zik6xM



STAS-INTERSINDICAL DENUNCIA EL MAL ESTADO EN QUE SE ENCUENTRA LA BIBLIOTECA GERMANA DE FOIX DE PATRAIX

La biblioteca municipal Germana de Foix, ubicada en Patraix, sufre problemas arquitectónicos estructurales que afectan a la seguridad del edificio, así como la de sus trabajadores y trabajadoras y la de los usuarios que visitan las instalaciones.

La biblioteca tiene problemas de goteras, caída del falso techo, grietas y, en general, problemas de estabilidad y seguridad de la estructura del edificio. Los problemas son visibles para todos los visitantes, dado que también afectan a pasillos y zonas comunes. Entre otras se ha detectado la caída al suelo de piedras y fragmentos de cemento así como charcos de agua.

Esta sección sindical se ha dirigido por nota interna al departamento de Prevención de Riesgos Laborales, a las Concejalías responsables de bibliotecas y recursos humanos para interesarnos por la seguridad de los trabajadores y la calidad del servicio público que se está ofreciendo así como para pedir que se acometan las obras necesarias.


La noticia ha salido este fin de semana en prensa, concretamente en el diario Levante-EMV.

https://bit.ly/2Zik6xM





  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Relacionat