Constituïda la la Comissió Mixta per a l’Estudi dels Llocs de Treball (CEMPT)

Una vegada constituïda ahir dia quatre la Comissió Mixta per a l'Estudi dels Llocs de treball (CEMPT), es confirma la nostra sospita que l'Administració no negociarà la Relació de Llocs de treball (RLT), i si no hi ha cap canvi d'última hora, la setmana que ve eixirà publicada en el DOCV.

04 / 09 / 2013 | Adel Francés rlt relació de llocs de treball cempt


Recordem que la Llei d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana (LOGFPV) fa tres anys que està en vigor, el mateix temps des que es va publicar l'anterior RLT. Amb tots els canvis que la LOGFPV suposa, la creació dels cossos i escales, la classificació dels llocs com a funcionarials, etc., i l'Administració decideix no negociar, sinó comunicar-nos com han classificat els llocs de treball i demanar-nos col·laboració a l'hora d'identificar errors. I tot açò, facilitant-nos la informació amb molt poc de temps per a poder analitzar-la i poder consultar amb tot el personal.
Intersindical Valenciana, igual que la resta de la representació sindical, hem mostrat el nostre absolut rebuig a la decisió de no negociar la RLT, i demà presentarem un document d'al·legacions, dubtes o sol·licituds que considerem oportunes.

En principi, i sense entrar en més detall, les disfuncions que estem trobant són:

- Falta de claredat en la denominació de determinats llocs.
- Llocs amb classificacions poc justificades, especialment amb personal coordinador assessor.
- Llocs no classificables que per part de la Generalitat podrien tenir el seu acomodament en algun cos existent.
- Alguns errors de llocs i greuges comparatius entre les classificacions de mateixes titulacions i responsabilitats, però diferents nivells.


Per tant, tot aquella persona interessada que vulga fer-nos arribar alguna al·legació pot aprofitar un dia més i escriure'ns a aquest correu o cridar al telèfon 963 942 703.