Ajuntament de Sagunt

APROBADO EL PLAN DE IGUALDAD DEL AYUNTAMIENTO DE SAGUNTO PARA EL PERIODO 2021-2024

Aprobado por la MGN y el Pleno.

15 / 05 / 2021 | Administrador Local

El día 23 de marzo de 2021 la Comisión Negociadora aprobó por unanimidad el documento del Plan de Igualdad Laboral del Ayuntamiento de Sagunto; decisión posteriormente ratificada por unanimidad por la Mesa general de negociación en sesión celebrada el 29 de marzo del año en curso.

El Pleno de la Corporación Municipal, en sesión extraordinaria celebrada el día nueve de abril de dos mil veintiuno, adoptó el acuerdo de aprobar el documento del Plan de Igualdad Laboral de la plantilla del Ayuntamiento de Sagunto 2021-2024.

Gracias al trabajo del Área de Igualdad junto con el apoyo de la corporación y las fuerzas sindicales estamos más cerquita de alcanzar en el Ayuntamiento la igualdad de trato y de oportunidades entre mujeres y hombres y de eliminar la discriminación por razón de sexo.



  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.