Ajuntament de València

EL BOE PUBLICA HUI LA LLEI D’INTERINS

La norma entra en vigor el 30 de desembre

29 / 12 / 2021 | STAS - Ajuntament de València

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica en la seua edició de hui la llei per a la reducció de la temporalitat en les administracions públiques, més coneguda com a llei d’interins i interines. La llei entrarà demà en vigor. Vos adjuntem enllaç a la llei per al vostre coneixement. En els pròxims dies, vos farem una anàlisi detinguda de la norma i les distintes possibilitats que s’obrin per a cada treballador/a en funció de la seua antiguitat en este consistori. A més, vos continuarem informant puntualment de la marxa del procés en l’Ajuntament de València a mesura que vaja avançant.

Accedir a la llei

---------------------------------
EL BOE PUBLICA HOY LA LEY DE INTERINOS

El Boletín Oficial del Estado (BOE) publica en su edición de hoy la ley para la reducción de la temporalidad en las administraciones públicas, más conocida como ley de interinos e interinas. La ley entrará mañana en vigor. Os adjuntamos enlace a la ley para vuestro conocimiento. En los próximos días, os haremos un análisis detenido de la norma y las distintas posibilidades que se abren para cada trabajador/a en función de su antigüedad en este consistorio. Además, os continuaremos informando puntualmente de la marcha del proceso en el Ayuntamiento de València a medida que vaya avanzando.

Acceder a la Ley



  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.