Ajuntament de València

EL SENAT APROVA LA LLEI D’INTERINITAT, QUE ES PUBLICARÀ AL BOE EN ELS PRÒXIMS DIES

L’Ajuntament haurà d'aprovar abans de l’1 de juny de 2022 les places incloses en estos processos

23 / 12 / 2021 | Administrador Local


El Ple del Senat ha aprovat definitivament la llei per a la reducció de la temporalitat en les administracions públiques, més coneguda com a llei d’interins. El president de la Comissió de la Funció Pública del Senat i senador socialista, Salvador Vidal Varela, ha defensat al Senat el projecte de llei i, tot seguit, els senadors i senadores de tots els grups parlamentaris han intervingut al plenari de la Cambra Alta per defensar el seu vot a favor o en contra de la llei.

Finalment, la votació de la llei ha finalitzat amb el resultat de 144 vots a favor, 5 en contra i 114 abstencions, més 2 senadors que no han emés cap vot.

En haver-se aprovat sense modificacions respecte al Congrés, el tràmit parlamentari ha finalitzat i la llei entrarà en vigor quan es publique en els pròxims dies al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Una vegada en vigor, la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament de València haurà d’establir els mecanismes d’aplicació de la llei en les distintes places afectades pel procés de consolidació. L’Ajuntament haurà d’informar i aprovar abans de l’1 de juny de l’any que ve les places que resultaran incloses en estos processos.

Una vegada publicada en el BOE, vos farem una anàlisi detinguda de la llei i les distintes possibilitats que s’obrin per a cada treballador/a en funció de la seua antiguitat en este consistori. A més, vos continuarem informant puntualment de la marxa del procés en l’Ajuntament de València a mesura que vaja avançant.

-------------------------
EL SENADO APRUEBA LA LEY DE INTERINIDAD, QUE SE PUBLICARÁ EN EL BOE EN LOS PRÓXIMOS DÍAS

El Pleno del Senado ha aprobado definitivamente la ley para la reducción de la temporalidad en las administraciones públicas, más conocida como ley de interinos. El presidente de la Comisión de la Función Pública del Senado y senador socialista, Salvador Vidal Varela, ha defendido en el Senado el proyecto de ley y, a continuación, los senadores y senadoras de todos los grupos parlamentarios han intervenido en el plenario de la Cámara Alta para defender su voto a favor o en contra de la ley.

Finalmente, la votación de la ley ha finalizado con el resultado de 144 votos a favor, 5 en contra y 114 abstenciones, más 2 senadores que no han emitido ningún voto.

Al haberse aprobado sin modificaciones respecto al Congreso, el trámite parlamentario ha finalizado y la ley entrará en vigor cuando se publique en los próximos días en el Boletín Oficial del Estado (BOE).

Una vez en vigor, la Mesa General de Negociación del Ayuntamiento de València deberá establecer los mecanismos de aplicación de la ley en las distintas plazas afectadas por el proceso de consolidación. El Ayuntamiento deberá informar y aprobar antes del 1 de junio del año que viene las plazas que serán incluidas en estos procesos.

Una vez publicada en el BOE, os haremos un análisis detenido de la ley y las distintas posibilidades que se abren para cada trabajador/a en función de su antigüedad en este consistorio. Además, os continuaremos informando puntualmente de la marcha del proceso en el Ayuntamiento de València a medida que vaya avanzando.



  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.