Ajuntament de València

LA SECCIÓ SINDICAL DE L’STAS EN L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA, AMB LA BANDA MUNICIPAL EN EL 9 D’OCTUBRE

No al seu traspas al Palau de la Música

11 / 10 / 2021 | STAS - Ajuntament de València

AYUDANS A MANTINDRE LA BANDA SIMFÒNICA MUNICIPAL DE VALÈNCIA EN EL AJT. DE VALÈNCIA, I PER LA SEUA NO DESAPARICIÓ.
FIRMA EN CHANGE.ORG


Dos delegats de la secció sindical de l’STAS en l’Ajuntament de València han acompanyat la banda municipal en la processó cívica celebrada el dia 9 d’octubre per fer-los costat en la seua lluita contra el traspàs al Palau de la Música d’esta entitat centenària. Els dos delegats portaven la samarreta que els músics de la banda municipal han confeccionat per protestar contra el seu traspàs.

La samarreta porta un lema en la part davantera que diu “Pel futur de la banda municipal. Sempre a l’Ajuntament. No al seu traspàs”. La part posterior de la samarreta porta el lema “RIP Banda Municipal de València 1903-2021”.

Els dos delegats ocuparen les places que, per protocol, corresponien a la Intersindical Valenciana en el seguici que acompanya la Senyera en el seu recorregut pels carrers de València.

La Banda Municipal de València continuarà les seues mobilitzacions en el concert del pròxim dia 17 d’octubre que es celebrarà a la Rambleta i en el pròxim Ple municipal.

Imatge recollida per À Punt Media.



-----------------------

LA SECCIÓN SINDICAL DEL STAS EN EL AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA, CON LA BANDA MUNICIPAL EN EL 9 D’OCTUBRE
Dos delegados de la sección sindical del STAS en el Ayuntamiento de València han acompañado a la banda municipal en la procesión cívica celebrada el día 9 d’octubre para apoyarlos en su lucha contra el traspaso al Palau de la Música de esta entidad centenaria. Los dos delegados llevaban la camiseta que los músicos de la banda municipal han confeccionado para protestar contra su traspaso.

La camiseta lleva un lema en la parte delantera que dice “Por el futuro de la banda municipal. Siempre en el Ayuntamiento. No a su traspaso”. La parte posterior de la camiseta lleva el lema “R.I.P. Banda Municipal de València 1903-2021”.

Los dos delegados ocuparon las plazas que, por protocolo, correspondían a la Intersindical Valenciana en el séquito que acompaña a la Senyera en su recorrido por las calles de València.

La Banda Municipal de València continuará sus movilizaciones en el concierto del próximo día 17 de octubre que se celebrará en la Rambleta y en el próximo Pleno municipal.



Imágenes recogidas por À Punt Media.



  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.