Ajuntament de València

NOVA JORNADA DE VAGA EN LA BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA

Els sindicats convoquen una parada parcial demà, 8 de març

08 / 03 / 2022 | STAS - Ajuntament de València


Els sindicats STAS-Intersindical, CCOO, CSIF i SPPLB han convocat una nova vaga en la Banda Municipal de València per a demà, 8 de març, coincidint amb el concert que l’agrupació musical té previst realitzar al Palau de les Arts. La vaga serà de caràcter parcial i tindrà lloc de 18:30 a 21:30 hores. Durant la parada, la Banda Municipal farà una concentració a les portes del Palau de les Arts, on interpretarà marxes fúnebres i processionals.

Es tracta de la tercera convocatòria de vaga de la Banda Municipal en els últims mesos arran de la intenció de l’Ajuntament de traslladar la centenària agrupació al Palau de la Música, el que comportarà greus conseqüències laborals per als professors i professores, i especialment per a la plantilla interina.

L’anunci de la convocatòria es produeix una semana després de la primera trobada que mantingué l’alcalde, Joan Ribó, amb els representants de l’agrupació. Per primera vegada, Ribó es va reunir amb una representació dels professors i professores i dels sindicats de l’Ajuntament per abordar esta qüestió. Durant la reunió, els professors i professores i els representants sindicals van exposar la seua oposició al trasllat però l’alcalde no va manifestar cap compromís formal de retirada de la proposta.

Els sindicats convocants de la parada reiteren de nou el seu suport a la Banda Municipal de València en la seua lluita en defensa de la supervivència de l’agrupació i dels drets laborals de la seua plantilla.

-------------------

Los sindicatos convocan una parada parcial mañana, 8 de marzo

NUEVA JORNADA DE HUELGA EN LA BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA


Los sindicatos STAS-Intersindical, CCOO, CSIF y SPPLB han convocado una nueva huelga en la Banda Municipal de València para mañana, 8 de marzo, coincidiendo con el concierto que la agrupación musical tiene previsto realizar en el Palau de les Arts. La huelga será de carácter parcial y tendrá lugar de 18:30 a 21:30 horas. Durante la parada, la Banda Municipal hará una concentración a las puertas del Palau de les Arts, donde interpretará marchas fúnebres y procesionales.

Se trata de la tercera convocatoria de huelga de la Banda Municipal en los últimos meses a raíz de la intención del Ayuntamiento de trasladar la centenaria agrupación al Palau de la Música, lo que comportará graves consecuencias laborales para los profesores y profesoras, y especialmente para la plantilla interina.

El anuncio de la convocatoria se produce una semana después del primer encuentro que mantuvo el alcalde, Joan Ribó, con los representantes de la agrupación. Por primera vez, Ribó se reunió con una representación de los profesores y profesoras y de los sindicatos del Ayuntamiento para abordar esta cuestión. Durante la reunión, los profesores y profesoras y los representantes sindicales expusieron su oposición al traslado pero el alcalde no manifestó ningún compromiso formal de retirada de la propuesta.

Los sindicatos convocantes del paro reiteran de nuevo su apoyo a la Banda Municipal de València en su lucha en defensa de la supervivencia de la agrupación y de los derechos laborales de su plantilla.  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.