Això ho pague jo!

Què et costa una vaga general?

13 / 11 / 2012 | Intersindical


Hi ha qui considera que el cost en diners de participar en una vaga no paga la pena. O bé diuen que van molt mal de diners i que no els va gens bé fer-ne una.

Amb tots els respectes per eixes opinions i cada situació personal, que no anem a jutjar, no podem estar d'acord. Particularment, amb totes aquelles persones que diuen estar cabrejades amb els governs per les retallades en Sanitat, Ensenyament, atenció a la Dependència, etc. Governs que, a més, ens han rebaixat els drets aconseguits en les condicions de treball i el sou (un 5% de mitjana en 2010 i la paga extra de Nadal d'enguany, més 1/3 del sou tots els mesos el personal interí)... però que no faran vaga.

No cobrar la paga extra de Nadal equival a 20 dies de vaga. Abans era més, uns 25, però amb la paga extra rebaixada, són només 20.

El personal interí de la Generalitat porta mesos pagant 10 dies de vaga ¡al mes! Si et lleven 1/3 del sou mensual, i el mes té 30 dies...

Des de juny de 2010, amb la retallada del 5% (de mitjana), la retallada en els sous equival a que TOT EL PERSONAL PÚBLIC esta fent un dia i mig de vaga ¡cada mes!

Almenys, participant en la Vaga general #14nov2012, podem quedar com uns senyors i unes senyores. I aquesta vaga, com diuen en Alcoi, Això, ho pague jo!