Carta oberta a Tino

La teua partida deixa un buit molt gran entre nosaltres però ens deixes moltes coses bones: il·lusió per una educació on ja no faça falta que utilitzem el qualificatiu d’inclusiva on tot l’alumnat siga atés en base a les seues capacitats

20 / 05 / 2023 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Avui és un dia trist per a la família d’Intersindical Valenciana, per al col·lectiu de fisioterapeutes escolars, per a la comunitat educativa i per a moltes i molts companys del nostre volgut Tino Silvestre.

La teua partida deixa un buit molt gran entre nosaltres però ens deixes moltes coses bones: il·lusió per una educació on ja no faça falta que utilitzem el qualificatiu d’inclusiva on tot l’alumnat siga atés en base a les seues capacitats; uns canvis normatius, pels quals hem lluitat i defés a capa i espasa on ha fet falta i davant de qui haja fet falta, per dignificar i posar en valor la tasca del col·lectiu dels fisiterapeutes escolars; la consecució d’uns pactes educatius del personal PAE i la llavor dels que en breu haurem de negociar; un Document Marc que servirà per a donar llum a estes personetes que entren des de zero a formar part de la fisioteràpia escolar; milions de referències bibliogràfiques que ens has compartit i moltes més coses.

Però sobretot ens quedarà el record del gran company, amic i bona persona que sempre has sigut!! Atent a qualsevol dubte, sempre present, treballador incansable, funcionari modèlic, lluitador, metòdic, un pel idealista, i molts més qualificatius que podríem afegir!!

Sempre que escoltarem una cançò de El Diluvi, de Zoo, o vorem alguna de les sèries que sempre ens recomanàves i que encara tenim en el llistat de pendents, se’ns posarà un xicotet somriure i, perquè no, alguna que altra llagrimeta amb els records dels bons moments i les converses passades!!!

I sobretot, no penses que deixarem la feina a mitges!! Açò ens servirà d’impuls per a poder seguir endavant els teus projectes i dur-los a bon port!!!

Molts ànims per a totes i tots els que el coneixíeu, admiràveu i volíeu i en especial a Mayte, Nicolàs i Daniel!!

Allà on estigues disfruta de les sendes i dona’ns molta força per a seguir vivint!!

Que la terra et siga lleu, amic!!!

Sempre en el nostre record!