Com fer com que governes quan no tens cap idea

Divendres es coneix que el Consell no tenia faena, així que s'ha tret de la màniga un fantasmagòric Pla de Redistribució de Càrregues de Treball. Com sempre, amb vetlades insinuacions que no treballem bé, i que per això cal una "nova cultura", "relacionada amb" el Pla de Racionalització d'Horaris o el Pla de Reducció de l'Absentisme Laboral.

19 / 11 / 2012 | Intersindical divendres negres


I, novament, es parla de la formació del personal, que "es potenciarà". Com es potenciarà? Misteri. En esperial, perquè l'any que ve, els diners per a formació de l'AFCAP, els que ens lleven de la nòmina cada mes, s'han reduït a un 30% dels d'enguany, així que ja em contareu.
La intervenció en roda de premsa del Vice-president no té pèrdua. Aquest home, perquè no s'ha dedicat als monòlegs? Ens faria més gràcia com a humorista. Perquè si tot el pla és com l'exemple que posa, que un conductor es dedicarà a atendre el públic en un PROP, és per a posar-se a tremolar.

Davant aquest despropòsit, Intersindical Valenciana declara:

Primer. Que no ens han convocat per a negociar cap pla de distribució de càrregues de treball.

Segon. Que tot això té pinta de ser un paripé per a cobrir l'expedient davant el señorito Rajoy, i aparentar que fan alguna cosa.

Tercer. Que distribuir càrregues de treball és el que se'n diu gestionar el personal (o, com els agrada dir-ne a ells, els recursos humans), per a aprofitar-lo millor i prestar millor servei.

Quart. Que, si se'n recorden ara, ¿què han estat fent aquests 17 anys i mig que fa que govern el PP la Generalitat valenciana?

Cinqué. Que el PP ha canviat la configuració, nombre, nom, competències i fins i tot ubicació física de les conselleries cada any i mig, de mitja. Això no era redistribuir les càrregues de treball? Aleshores, què era? Col·locar diferents persones en diferents llocs pels equilibris interns del partit, com diu la pèrfida oposició? Ells no ho farien... o sí?

Sisé. Que Intersindical no es nega a negociar cap document seriós que es pose damunt la taula, però que per a fer bufes de pato, que s'ho facen solets.

Nota de premsa: El Consell elaborará un Plan de Redistribución de Cargas de Trabajo
Les declaracions del vicepresident