Constitució de València Laica-Europa Laica

Europa Laica és una organització defensora dels principis del laïcisme, que passa per la construcció d'un estat laic, que garantisca la llibertat de pensament i de consciència i els drets cívics universals, així com la desaparició de tot tipus de privilegis de les corporacions religioses.

15 / 10 / 2012 | Intersindical valència laica llibertats públiques europa laica església catòlica


Recentment, Europa Laica va presentar milers de signatures al Congrés dels Diputats perquè l'Església catòlica pague l'IBI i no se li finance el culte i el clergat a través de l'IRPF. Des de fa uns pocs dies s'ha llançat una renovada campanya "Per una Escola Pública Laica: Religió fora de l'escola", en moments en què l'Ensenyament està sent espoliat i una nova reforma del sistema educatiu s'ha de debatre al Parlament.

Pots sumar-te a aquesta Campanya a través de l'enllaç: Per una escola pública laica

El dimarts 16 d'octubre a les 19 h, a la Societat Coral el Micalet, (c/ Guillem de Castro, 73, València), hi haurà una tertúlia debat i la constitució del grup territorial València Laica-Europa laica
Hi assistirà el president d'Europa Laica, Francisco Delgado, i les coordinadores d'Europa Laica València, Cristina Escrivà Moscardó i Raquel Ortiz Piñero.