Divendres negres: manifestacions, a pesar de la pluja

Continuarem concentrant-nos a les portes dels centres de treball de 10 a 10.30 h, i al mateix temps es convoquen diferents manifestacions a València.

26 / 10 / 2012 | Intersindical manifestacions divendres negres concentracions


Els i les empleats i empleades públics de la Generalitat estem farts que se'ns tracte de forma despòtica, i se'ns humilie cada divendres mitjançant el BOE i el DOCV, sacrificant les nostres escasses condicions de treball.
Els sindicats presents en la Mesa Sectorial: UGT, CCOO, CSI-F i INTERSINDICAL VALENCIANA convoquem les concentracions i manifestacions següents:

Recorregut de les manifestacions del divendres 26 d'octubre, de 10 a 10.30 h, a València.

Itinerari 1
C/ Amadeu de Savoia (Ajuntament nou-Tabacalera), c/ Naturalista Rafael Cisternes, c/ Misser Mascó, c/ Doctor Moliner, av. Blasco Ibáñez, av. Suècia, c/ Misser Mascó i Amadeu de Savoia, fins al punt de partida.

Itinerari 2
Pl. Ajuntament (casa consistorial), c/ Sang, c/ Garrigues, av. Baró de Càrcer, pl. Sant Agustín, parada a Guillem de Castro, a la porta de la Delegació del Ministeri Hisenda, c/ Sant Pau, av. Marqués de Sotelo, pl. Ajuntament.

Itinerari 3
PROP, c/ Gregori Gea, c/ Professor Beltrán Báguena, c/ Joaquim Ballester, av Campanar i retorn als PROP.

Itinerari 4
Pl. Manises, c/ Cavallers, pl. Mare de Déu, c/ Micalet, pl. Reina, pl. Arquebisbe, c/ Palau, c/ Almodí i pl. Mare de Déu.

Itinerari 5
Eixida des de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient al c/ Francisco Cubells, c/ J.J. Domine fins a l'Edifici del Rellotge.