ELECCIONS SINDICALS EN TURISME


16 / 10 / 2023 | Intersindical Valenciana - STAS


Proper dimecres, 26 d’octubre, el personal de Turisme Comunitat Valenciana decidiran les persones que han de representar i defensar els seus drets i interessos en el Comitè d’Empresa.

Davant aquesta convocatòria transcendental, tant per a consolidar unes condicions de treball dignes, ens posem en contacte amb vosaltres per a presentar-vos la candidatura d’STAS-Iv, una candidatura en la qual les persones que la integren aportaran la seua experiència, il·lusions i coneixements per a intentar representar la diversitat d’una empresa tan complexa com la nostra.

Entre les companyes i companys que integren la nostra candidatura hi ha els qui ja en formen part de l’actual comitè i d’altres anteriors, a més d’altres que assumeixen aquesta responsabilitat per primera vegada. TOTES I TOTS per igual aportarem experiència i la diversitat de punts de vista imprescindible per a construir una proposta col·lectiva en la qual totes les veus comptes i totes en són imprescindibles.

Hem sigut la força sindical més votada i com a tal hem propiciat les negociacions per a l’estabilitat del personal en abús de temporalitat, com ja ha fet el nostre sindicat a altres àmbits.

Com a punt de partida d’eixa construcció col·lectiva que us proposem volem compartir amb vosaltres un document amb els objectius que voldríem aconseguir amb el vostre recolzament durant aquesta nova etapa. Ho fem per a què s’escolte la teua veu al teu lloc de treball  i perquè ningú no puga decidir per tu en tot allò que t’afecta com a treballadora o treballador.

Aci et deixem el nostre programa electoral 2023-09-26_Programa_electoral_STAS_TURISME.pdf