Hi haurà Mesa General per a recuperar part de la Paga Extra

La Junta de Portaveus de la Mesa General va decidir dimarts l'ordre del dia de la propera reunió de la Mesa General, que tindrà lloc en maig, en una data sense concretar encara. Es tractarà sobre la possible recuperació de la part proporcional de la paga extra, entre altres assumptes.

18 / 04 / 2013 | Intersindical paga extra mesa general


Diverses informacions apunten a què el Govern central podria decidir el dia 26 el pagament generalitzat de la part proporcional meritada de la paga extra.
L'ordre del dia serà el següent:

A proposta de les organitzacions sindicals:
Reglamentació de la mesa general de negociació
Derogació del Decret-llei 1/2012 i retribucions (inclou el cobrament de la paga extra de Nadal)
Comissió sobre Incapacitat Temporal (IT): aspectes generals i modificació de normes
A proposta de la conselleria:
Creació del cos de Subinspeccció de Tributs
Limitació de la prolongació del servei actiu, excepte per a completar el període mínim de cotització. Modificació de la LOGFPV.
Modificació de l'Art 40.3 de la LOGFPV, referit als Llocs de l’administració que poden ser ocupats per personal docent i sanitari.
La documentació d'aquests punts no està disponible, i es facilitarà en el moment de la convocatòria.

Paga extra

La mesa es convocarà després de la Comissió Sectorial sobre Retribucions prevista per a la primera quinzena de maig. En eixa reunió podria anunciar-se que el Govern central assumeix que s'ha de pagar la part de la paga extra meritada amb anterioritat a l'entrada en vigor del RDL 20/2012. També hi ha qui apunta que podria ser una de les mesures que s'anuncien el proper dia 26 d'abril, en el consell de ministres que ha d'aprovar un paquet de reformes.