Hui, Divendres Negre / Concentracions

Us recordem a tots i totes que hui divendres, 10 d'agost, en rebuig de les mesures del govern de Mariano Rajoy, i del govern de la Generalitat Valenciana, ens concentrarem de 10 a 10.30 hores, a la porta de tots els centres de treball de l'Administració de la Generalitat, i si és possible anirem amb vestits negres, o si és el cas amb braçalets o llaços, per mostrar el nostre més rotund rebuig a la imparable actitud dels governs, estatal i autonòmic.

10 / 08 / 2012 | Intersindical retallades mobilitzacions concentracions


Mesures que s'adopten cada divendres en el Consell de ministres o en el Ple del Consell i en les quals som la ira dels nostres governants, que ens tracten com a empestats i culpables de tots els mals econòmics de l'estat i del nostre país. Tots i totes sabem que els únics responsables dels excessos econòmics són ells, els que han saquejat les arques públiques en benefici partidista, subvencionant els seus amics, i que aquests al seu torn els ajuden a guanyar les eleccions polítiques.

Els/les empleats/des públics/ques de la Generalitat estem farts que se'ns tracte de forma despòtica, i que se'ns humilie cada divendres mitjançant el BOE i el DOCV, sacrificant les nostres escasses condicions de treball.

Els sindicats presents en la Mesa General, UGT, CCOO, CSI-F i INTERSINDICAL VALENCIANA us convoquem aquest divendres a la concentració, que es repetirà tots els divendres del mes d'agost.

DEFENSA ELS TEUS DRETS!