Hui, Divendres Negre / Concentracions


10 / 08 / 2012 | Intersindical retallades divendres negre concentracions


Us recordem a tots i totes que hui, divendres 10 d'agost, en rebuig de les mesures del govern de Mariano Rajoy, i del govern de la Generalitat valenciana, ens concentrarem de 10 a 10.30 h, a la porta de tots els centres de treball de l'Administració de la Generalitat, i si és possible anirem vestits de negre, o si és el cas amb braçalets o llaços, per a mostrar el nostre més rotund rebuig de la imparable actitud dels governs, estatal i autonòmic.

Mesures que s'adopten cada divendres en el Consell de Ministres o en el Ple del Consell i en les quals som la ira dels nostres governants que ens tracten com a empestats i culpables de tots els mals econòmics de l'estat i del nostre país. Tots i totes sabem que els únics responsables dels excessos econòmics són ells, els que han saquejat les arques públiques en benefici partidista, subvencionant els seus amics, i que aquests al seu torn els ajuden a guanyar les eleccions polítiques.

Estem farts/es que se'ns tracte de forma despòtica, i que se'ns humilie cada divendres mitjançant el BOE i el DOCV.

Els/les empleats/des públics/ques de la Generalitat estem farts que se'ns tracte de forma despòtica, i que se'ns humilie cada divendres mitjançant el BOE i el DOCV, sacrificant les nostres escasses condicions de treball.

Els sindicats presents en la mesa general: UGT, CCOO, CSI-F i INTERSINDICAL VALENCIANA us convoquem aquest divendres a la concentració, la qual es va a repetir tots els divendres del mes d'agost.

DEFENSA ELS TEUS DRETS!