Intersindical Valenciana s’adherirà al pacte sobre drets sindicals de la Mesa Sectorial

Finalitzades les assemblees d'afiliació i de treballadores i treballadors del sector de l'Administració de la Generalitat, la majoria de les persones participants han optat per recolzar la signatura del pacte de 4 de gener, de la Mesa Sectorial de la Funció Pública. El recolzament a la signatura de l'Acord de 27 de desembre, de Mesa General, però, baixa per sota del 45%

05 / 02 / 2013 | Intersindical pacte mesa sectorial funció pública drets sindicals


Pacte de 4 de gener, de la Mesa Sectorial

El suport a que Intersindical Valenciana s'adherisca al pacte de la Mesa Sectorial de la Funció Pública va arribar al 100% entre l'afiliació, mentre que en les assemblees obertes a tot el personal aquest percentatge baixa al 54,4%. Un 21,5% va votar en contra de l'adhesió i un 24,1% es va abstenir.

Recordeu que aquest pacte no regala cap hora no recollida en la normativa al sindicat, sinó que permet una major disponibilitat a l'hora d'acumular o no les hores de què disposen els i les seues representants.

Acord de Mesa General de 27 de desembre

Les assemblees del nostre sector també donen suport a la signatura d'aquest acord, però en un percentatge molt baix: un 44,6%, mentres que un 31,3% s'hi mostra contrari i un 24,1% s'absté.

La decisió sobre adherir-se o no a aquest acord correspon al conjunt de la Intersindical Valenciana, ja que afecta el conjunt dels quatre sectors: Ensenyament, Justícia, Generalitat i Sanitat. El Sindicat ho decidirà en un Consell Confederal convocat per al proper dissabte, 9 de febrer. Us mantindrem informats i informades.