Intersindical Valenciana – STAS presenta les candidatures a les eleccions sindicals de l’IVASS

El 22 de juny estan cridades a votar 1130 treballadores i treballadors

07 / 06 / 2023 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Aquest matí s’han presentat les candidatures de IV-STAS a l’Institut Valencià de Serveis Socials, que arreplega els centres de titularitat pública dedicats a l’atenció a les persones amb diversitat funcional i malalties mentals en diferents localitats de les comarques de València. També inclou centres de dia i centres ocupacionals, d’orientació laboral, d’atenció a persones amb mesures judicials de suport, i una xarxa de recursos residencials convivencials i programes d'oci i temps lliure.

Les eleccions sindicals tindran lloc el pròxim 22 de juny i estan cridades a participar 1130 persones. A triar, n’hi ha un total de 23 delegades: 7 al col·legi de tècnics i administratius, i 16 al col·legi d’especialistes i qualificats. En les eleccions passades, IV-STAS va obtindre 3 delegades, i va entrar en la mesa de negociació des de la qual ha fet i està fent una gran feina en defensa de les condicions laborals de la plantilla i de la qualitat del servei públic que ofereix l’IVASS.

Bona prova d’açò és el gran augment en l’afiliació durant els darrers 4 anys, que ha vist que som un sindicat útil i lluitador. A més a més, a les nostres llistes, presentem 15 candidatures al col·legi de tècnics, i 23 candidatures al col·legi d’especialistes, totes persones valentes que estan disposades i preparades per representar els interessos de totes les persones que treballen a l’IVASS.

Un dels objectius d’Intersindical Valenciana-STAS per a la legislatura que començarà després de les eleccions és donar un nou impuls al Sector Público Instrumental en general i a l’IVASS en particular, ja que ofereix serveis que estan declarats cm a essencials. En aquest sentit, continuarem exigint un conveni únic, la carrera professional i totes les millores laborals que s’apliquen en al conjunt de la funció pública. Estem en règim laboral i no funcionarial, però independentment del tipus de relació contractual que tinguem, som treballadores i treballadors públics i, com a tal, mereixem iguals condicions. A igual servei, exigim igual tracte.

Intersindical Valenciana és el sindicat de referència en el conjunt de la funció pública al País Valencià. Un sindicat de classe, autònom, reivindicatiu, assembleari, valencià, feminista i ecologista. Que això continue sent així depén del suport en cadascuna de les eleccions sindicals a les que ens presentem. En el context actual, és més important que mai, que un sindicat com la IV seguisca recollint un ampli suport de les treballadores i treballadors públics perquè, governe qui governe, som la garantia que es continuarà lluitant per la millora de les condicions laborals i dels serveis públics.