La Generalitat proposa una ordre de gestió de les IT insuficient

La reunió de la Comissió sobre Incapacitats Temporals, creada al si de la Mesa General per a tractar sobre els casos en què es complementarà el sou en els casos de baixa laboral (IT), va tindre lloc dilluns 15, i la Generalitat va aportar l'esborrany d'una ordre per a gestionar aquests casos.

18 / 04 / 2013 | Intersindical mesa general it


L'esborrany, al que podeu accedir clicant l'enllaç que teniu al peu d'aquestes línies, es pot esmenar fins el proper divendres, 26 d'abril. Tots els suggeriments són benvinguts.
Les primeres qüestions que hem plantejat ha estat l'inclusió de més casos en què es cobre el 100% de les retribucions (dones maltractades, embarassos, etc.), així com incloure un catàleg de malalties.

Igualment important és que la comissió es transforme en un òrgan resolutiu, de forma que els seus informes sobre els casos conflictius que arriben a la seua consideració siguen vinculants per a l'Administració.

Per últim, també demanarem la inclusió de l'exenció de quatre dies a l'any de malaltia que no done lloc a IT, com ha fet l'AGE.

Ordre de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública