MOU-TE #perdignitat

És època de decisions. Cal apostar per la continuïtat d’allò que s’ha fet bé o fer-ho pel canvi. En les eleccions de les institucions públiques i també en les sindicals.

14 / 05 / 2015 | Intersindical eleccions2015


Intersindical Valenciana et demana un compromís amb la situació del funcionariat. Una situació que no solament està afectada per les grans decisions de Rajoy o Fabra, com ho va ser abans per les de Zapatero.
També són les decisions de gestió, equivocades o simplement no preses, les que l’han afectat de forma molt greu. Una qüestió tan aparentment senzilla com un reglament de selecció i provisió (oposicions i concursos, al capdavall), no han estat capaços d’aprovar-lo després de dos anys de negociacions.
O és que algú pensa que el fet que la carrera professional afecte tan greument el personal que ha promocionat i l'interí és una decisió dels presidents, d'ací o d'allà? No, qui ha decidit està molt més a prop.
Per això, Intersindical Valenciana et demana que participes: MOU-TE!

MOU-TE perquè hi tornen a haver concursos de forma regular, després de huit anys sense concursos generalitzats (n’hi hagué d’unes poques categories ara farà 5 anys)

MOU-TE perquè hi haja ofertes públiques d’ocupació que servisquen els interessos de l’Administració de la Generalitat i no els dels governs de torn.

MOU-TE per una veritable promoció interna, siga quina siga la seua modalitat.

MOU-TE per acabar amb l’abús de les comissions de serveis per als amics i les amigues. No a una Administració d’“amiguets”

MOU-TE per la reforma de la llei de la funció pública, per limitar la lliure designació als nivells 30 i a les secretaries. La resta, a concurs.

MOU-TE per una regulació i implantació real i efectiva de la millora d’ocupació.

MOU-TE per una carrera professional que no siga injusta i desproporcionada, que penalitza el funcionariat que ha promocionat i el personal interí de llarga durada.

MOU-TE per posar fi a la sobrecàrrega de treball d’alguns serveis i per l’augment de plantilles on calga.

MOU-TE per una racionalització de les estructures administratives que elimine l’abús en la creació de càrrecs polítics.

MOU-TE #PerDignitat