Nou d’Octubre: Volem decidir

Les valencianes i valencians tornem a commemorar el Nou d’Octubre. Però enguany no estem per a celebracions ni festes, sinó per a denunciar les polítiques antisocials i antivalencianes dels governs de Rajoy i Fabra, que ataquen directament la majoria del poble valencià, les persones nouvingudes i els fonaments del nostre autogovern. Són unes polítiques que afavoreixen l’1% de la població, mentres que, en canvi, se sotmet l’altre 99%, les persones i el país, a un espoli brutal.

10 / 10 / 2012 | Intersindical


En els programes electorals que van dur a la majoria Camps, succeït després per Fabra, i Rajoy no figurava cap menció a la privatització de la sanitat, les retallades en educació, l’acomiadament del personal públic ni la precarització de les seues condicions de treball. Prometien crear ocupació i fer polítiques que ens tragueren de la crisi.
Volem unes polítiques i polítics que servisquen la majoria de la ciutadania valenciana
La ciutadania va anar a les urnes sense saber quines eren les seues veritables intencions i, en un frau democràtic sense precedents, una vegada aconseguit el poder començaren, sense pausa però amb contundència, a desplegar unes polítiques contràries als interessos de les treballadores i treballadors, persones joves, dones, persones nouvingudes, pensionistes, aturades… de tots aquells i aquelles que ni han generat la crisi ni tenen res a veure amb la desfeta financera que ara estem pagant totes i tots.