Nova etapa dels divendres negres: manifestacions davant Hisenda

S'inicia una nova etapa dels divendres negres en rebuig de les mesures del govern de Mariano Rajoy i del govern de la Generalitat Valenciana. Continuarem concentrant-nos a les portes dels centres de treball de 10 a 10.30 hores i, al mateix temps, es convoquen diferents manifestacions a València.

19 / 10 / 2012 | Intersindical manifestacions divendres negres


Els empleats i empleades públics de la Generalitat estem farts que se'ns tracte de forma despòtica i se'ns humilie cada divendres mitjançant el BOE i el DOCV, sacrificant les nostres escasses condicions de treball.
Els sindicats presents en la Mesa General: UGT, CCOO, CSI-F i INTERSINDICAL VALENCIANA convoquem la concentracions i manifestacions:

Recorregut de les manifestacions a València, hui divendres dia 19 d'octubre, de 10 a 10.30 h.

Itinerari 1
C/ Amadeu de Savoia (Ajuntament nou-Tabacalera), c/ Naturalista Rafael Cisternes, c/ Misser Mascó, c/ Doctor Moliner, av. Blasco Ibáñez, av. Suècia, c/ Misser Mascó i Amadeu de Savoia, fins al punt de partida.
Itinerari 2
Pl. Ajuntament (casa consistorial), c/ Sang, c/ Garrigues, av. Baró de Càrcer, pl. Sant Agustín, parada en Guillem de Castro, a la porta de la Delegació del Ministeri d'Hisenda, c/ Sant Pau, av. Marqués de Sotelo, pl. Ajuntament.
Itinerari 3
PROP, c/ Gregori Gea, c/ Professor Beltrán Báguena, c/ Joaquim Ballester, av. Campanar i retorn als PROP.
Itinerari 4
Pl. Manises, c/ Cavallers, pl. Mare de Déu, c/ Micalet, pl. Reina, pl. Arquebisbe, c/ Palau, c/ Almodí i pl. Mare de Déu.
Itinerari 5
Eixida des de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient al C/ Francisco Cubells, c/ J.J. Domine fins a l'edifici del Rellotge.