Personal interí de reforç per al Servef

Els próxims dies s’incorporaran al SERVEF 42 persones, 9 per a ocupar llocs del grup A2 i 33 per a ocupar llocs del grup C2. El seu treball serà per reforçar les tasques de les diverses Oficines d’Ocupació a les que siguen assignades, sobretot a la província d’Alacant i, en principi, treballaran tot l’any 2013.

12 / 03 / 2013 | Intersindical


El 27 de setembre de 2012, van cessar 123 persones que treballaven al SERVEF en programes de reforç i d’acumulació de tasques. Mentrestant, les xifres de l’atur són cada día més insuportables, i ara, sis mesos després, es torna a reforçar, aixó sí, amb un terç de la gent que es va acomiadar.
Ens pareix que és obligatori pensar en una atenció global a les persones aturades, amb un reforç de l’orientació professional, de l’atenció personalitzada i de la gestió de les ofertes d’ocupació que s’ofereixen des d’un servei públic com es el SERVEF. Per aconseguir-lo és urgent que hi haja una dotació suficiente i estable de personal i no programes parcials que són útils durant un temps, però que quan desapareixen, provoquen moltes problemes de gestió.

Finalment, siguen benvingudes les persones que s’hi incorporen. Esperem contar amb elles més enllà del final d’aquest any.