Una sentència anul·la el cessament d’una cap de servei per concurs

Una sentència del jutjat contenciós administratiu de València ha anul·lat el cessament d'una cap de servei que va obtindre el seu lloc de treball per concurs.

22 / 10 / 2012 | Intersindical sentència cessament cap de servei


La sentència deixa palés que es va crear un lloc de treball paral·lel amb les mateixes funcions, però proveït per lliure designació, amb l'únic propòsit de destituir la persona titular.
Recordareu que ara fa un any va començar el procés de remoció d'una quarantena de caps de servei que havien obtingut el seu lloc per concurs. No aprofitaren de res les al·legacions de les persones interessades ni de les juntes de personal –que n'han d'informar obligatòriament–. Es va destituir sistemàticament totes les persones.

Amb aquesta sentència s'inicia el regitzell de sentències dels diferents procediments judicials. És de primera instància, per la qual cosa cal suposar que la Generalitat la recorrerà, però des d'Intersindical Valenciana felicitem la persona interessada i estem convençuts que la resta de companyes i companys també guanyaran els seu juís i que el TSJ confirmarà aquestes sentències.