Una sentència anul·la el cessament d’una cap de servei per concurs

Una sentència del jutjat contenciós administratiu de València ha anul·lat el cessament d'una cap de servei que va obtindre el seu lloc de treball per concurs

22 / 10 / 2012 | Intersindical sentència lloc de treball cap de servei


La sentència deixa palés que es va crear un lloc de treball paral·lel amb les mateixes funcions, però proveït per lliure designació, amb l'únic propòsit de substituir la persona titular.
Recordareu que ara fa un any va començar el procés de remoció d'una quarantena de caps de servei que havien obtingut la plaça per concurs. No serviren de res les al·legacions de les persones interessades ni de les juntes de personal –que n'han d'informar obligatòriament–. Van cessar sistemàticament totes les persones implicades.

Amb aquesta sentència s'inicia el regitzell de sentències dels diferents procediments judicials. És de primera instància, per la qual cosa cal suposar que la Generalitat hi recorrerà en contra, però des d'Intersindical Valenciana felicitem aquesta persona i estem convençuts que la resta de companyes i companys també guanyaran els seus juís i que el TSJ confirmarà aquestes sentències.