Vaga general del 14-N

Preguntes més freqüents sobre la vaga (1)

06 / 11 / 2012 | Intersindical


Qui ha decidit convocar-la?
Seguint el nostre model sindical, hem decidit convocar-la després d’un procés de consulta entre les persones afiliades als diferents sindicats integrants. En aquest procés la majoria de les assemblees i dels òrgans sindicals s’han pronunciat a favor de la vaga. Per aquest motiu, el secretariat, per unanimitat, ha decidit convocar-la.

Per a Intersindical Valenciana i per al conjunt del moviment obrer, la vaga general és l’instrument més potent de la classe treballadora per a aconseguir canvis en les polítiques socials i econòmiques.

La decisió de convocar-la i organitzar-la s'ha meditat prou. Ara, cal treballar per aconseguir que aquesta siga un èxit i es paralitze el conjunt de l’activitat laboral.

Quins objectius té la convocatòria?
Es pretén que el govern espanyol canvie la seua política per una altra que servisca els interessos de la majoria de la població. I en el supòsit que no rectifique, obligar-lo a convocar noves eleccions.

En que consisteix la vaga general?
En una aturada de 24 hores de l’activitat laboral en tots els sectors laborals públics i privats. A més, és una vaga ciutadana, social i de consum; per tant, aquest dia no treballem, no anem a classe, no consumim ni agafem transports públics.

Descarregueu les preguntes més freqüents sobre la vaga en PDF. Consulteu les preguntes més freqüents sobre la vaga en línia