Parlem senyor Marzà?


11 / 09 / 2019 | Intersindical

Educadors en la Conselleria d'Educació.

Durant l’última setmana de juliol ens hem despertat amb vàries notícies on es parla de les educadores d'educació especial.
Article d'Elida Puig

Durant l’última setmana de juliol ens hem despertat amb vàries notícies on es parla de les educadores d'educació especial.
Primer que si la conselleria d'educació tindrà que assumir un gasto al tindré que contractar més monitors/res de menjador durant el temps de menjador.
Una notícia tergiversada on és deia la veritat a mitges i que com sempre al final donava a entendre que per culpa de les educadores han de contractar més monitors/res de menjador, perquè ara ja no estarem al menjador.
Però en la notícia no diuen que el temps de menjador és gestionat per una empresa privada i que eixa empresa és la que té l' obligació de contractar al personal.
Tampoc deien que durant anys, anys ,anys i anys, les educadores, funcionàries públiques hem estat treballant en el temps de menjador per a una empresa privada, i, per suposat gratis i estalviant molts i molts diners.
Mire senyor Marzà, les educadores som personal educatiu i per tant hauríem d' estar en la conselleria d'Educació

A qui li beneficiava eixe estalvi de diners? No ho sabem? O sí? Cadascú que pense i traga la seua pròpia conclusió.
Podria seguir parlant sobre el tema del menjador, i la mà d’obra barata que hem sigut les educadores durant moltíssims anys.
La segona notícia que ens han abocat l’últim diumenge de juliol es que la conselleria d’educació vol assumir al personal NO docent, les educadores.
Ja anem mal, en quan la notícia recalca que som personal NO docent, que ja ho sabem , però també sabem que som un personal tècnic educatiu, i que dins de les nostres funcions les nostres tasques són educatives.
Mire senyor Marzà, les educadores som personal educatiu i per tant hauríem d’estar en la conselleria d’educació, però que és el que vostè pensa o sap o s’imagina que som les educadores?
Quant vulga parlem, però de veritat ,parlem amb sinceritat ,parlem d’inclusió, però d’inclusió real, de equips multidisciplinaris.
En definitiva parlem de l’educació del segle XXI, On tots i totes les professionals de l’àmbit educatiu estem de veritat inclosos, sense tabús amb professionalitat i no per a tapar forats.
Parlem senyor Marzà?