La paraula justa

"No tot serà, però, silenci.
Car diràs la paraula justa,
la diràs en el moment just"

Vicent Andrés Estellés

La semana pasada comunicamos a Vaersa que vamos a solicitar sanciones a Inspección de Trabajo por no facilitar a los trabajadores el recibo de nómina hasta después del día 20 de cada mes, de forma habitual, esta semana en un “sujétame el cubata”, Vaersa está negando a los trabajadores el derecho al día de permiso por examen para pruebas selectivas en la misma Vaersa.

Continua llegint


Cuando quieras privatizar un servicio público, haz que éste no funcione.

Continua llegintTrabajar sin cobrar, dicese de la acción de trabajar sin recibir ningún pago o compensación a cambio.

Continua llegint


Ara, però, més que mai

A la meua iaia Doloretes perquè en regalar-me una llengua màgica amb la qual gaudir del perfum de la ginesta, la tremolor dels núvols i la tendresa de les caderneres, va evitar que m’abocara al món des d’un bressol silent

Continua llegint


Nos encontramos a menos de una semana de las elecciones generales y resulta preocupante el que durante toda la campaña, el PP, no se haya pronunciado sobre cuál es su proyecto sobre las relaciones laborales, en el supuesto que llegaran a gobernar. Tampoco dicen nada sobre si el área de trabajo y Seguridad Social se lo cederían, a la ultraderecha, como pago por su apoyo. No quieren que se sepa, aunque “su línea editorial” ya la conocemos. Veamos.

Continua llegint


Basta ya de maltratar al personal.

Continua llegint


Sí volem una atenció de qualitat i digna per als nostres majors comencem primer per tindre unes i uns professionals qualificats, sinó estem fent la feina del matalafer, fer i desfer.

VOLEM QUE ELS NOSTRES MAJORS SIGUEN ATESOS PER PROFESSIONALS QUALIFICATS.

Continua llegint


Transcorren els mesos i els anys i seguim amb unes plantilles amb un percentatge d’interinitat insultant!!

Continua llegint


Ens sorprèn que es tornen a repetir uns fets que estem cansats de denunciar i que ja van motivar en el seu moment la signatura dels pactes com a remei a aquestes situacions.

Continua llegint