Ajuntament de València

LA BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA SECUNDA MASSIVAMENT LA PRIMERA VAGA EN ELS SEUS 119 ANYS D’HISTÒRIA

Els actes de protesta continuen este cap de setmana coincidint amb l’exaltació de les falleres majors al Palau de Congressos

20 / 01 / 2022 | Administrador Local



La primera vaga de la història de la Banda Municipal de València ha estat secundada massivament pels seus professors i professores i ha impedit la celebració del primer concert de l’any, que estava previst anit al Palau de les Arts.
Arribada l’hora del concert, una veu en off va informar els assistents que el concert no es podia celebrar per manca de músics i davant la vaga convocada pels sindicats de l’Ajuntament.
Tot i això, els músics de la centenària agrupació van estar anit a les portes del Palau de les Arts, on interpretaren marxes fúnebres i processionals i finalitzaren la seua intervenció amb el pasdoble “València” del mestre José Padilla. Desenes de persones van seguir la interpretació dels professors i professores a les portes del Palau de les Arts i els mostraren el seu suport amb aplaudiments.
Pròximes mobilitzacions
Els actes de protesta per la decisió de l’Ajuntament de traslladar la Banda Municipal de València al Palau de la Música continuen este cap de setmana coincidint amb els actes d’exaltació de la fallera major i la fallera major infantil de València.
La Banda Municipal, acompanyada per representants dels sindicats de la Corporació, es concentrarà dissabte 22 de gener a les 18 hores i diumenge 23 de gener a les 16:30 hores a les portes del Palau de la Congressos. En el transcurs de la concentració, la Banda interpretarà música fúnebre dedicada a l’alcalde i els regidors i el pasdoble “València” del mestre Padilla al pas de la fallera major i com a mostra de suport i germanor amb el món faller.
La setmana que ve, els actes reivindicatius continuen amb la concentració prevista dijous 27 de gener a les 12:30 hores a les portes de la Casa Consistorial coincidint amb la celebració del Ple municipal del mes de gener.
Els cinc sindicats de l’Ajuntament de València, STAS-Intersindical, CCOO, UGT, CSIF i SPPLB, volem mostrar la nostra satisfacció pel seguiment de la vaga convocada i reiterem el nostre suport a la Banda Municipal. Igualment, recordem que els actes de protesta es mantindran mentre l’Ajuntament no retire la proposta de trasllat de la Banda Municipal al Palau de la Música.

PRÒXIMES CONVOCATÒRIES
DIA: Dissabte 22 de gener
HORA: 18 hores
LLOC: Palau de Congressos de València

DIA: Diumenge 23 de gener
HORA: 16:30 hores
LLOC: Palau de Congressos de València

DIA: Dijous 27 de gener
HORA: 12:30 hores
LLOC: Ajuntament de València (Casa Consistorial)
-----------------------
Los actos de protesta continúan este fin de semana coincidiendo con los actos de exaltación de las falleras mayores al Palau de Congressos

LA BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA SECUNDA MASIVAMENTE LA PRIMERA HUELGA EN SUS 119 AÑOS DE HISTORIA

La primera huelga de la historia de la Banda Municipal de València ha sido secundada masivamente por sus profesores y profesoras y ha impedido la celebración del primer concierto del año, que estaba previsto anoche en el Palau de les Arts.
Llegada la hora del concierto, una voz en off informó los asistentes que el concierto no se podía celebrar por falta de músicos y ante la huelga convocada por los sindicatos del Ayuntamiento.
Aun así, los músicos de la centenaria agrupación estuvieron anoche en las puertas del Palau de les Arts, donde interpretaron marchas fúnebres y procesionales y finalizaron su intervención con el pasodoble “Valencia” del maestro José Padilla. Decenas de personas siguieron la interpretación de los profesores y profesoras a las puertas del Palau de les Arts y les mostraron su apoyo con aplausos.
Próximas movilizaciones
Los actos de protesta por la decisión del Ayuntamiento de trasladar a la Banda Municipal de València al Palau de la Música continúan este fin de semana coincidiendo con los actos de exaltación de la fallera mayor y la fallera mayor infantil de València.
La Banda Municipal, acompañada por representantes de los sindicatos de la Corporación, se concentrará el sábado 22 de enero a las 18 horas y el domingo 23 de enero a las 16:30 horas a las puertas del Palau de la Congressos. En el transcurso de la concentración, la Banda interpretará música fúnebre dedicada al alcalde y a los concejales y el pasodoble “Valencia” del maestro Padilla al paso de la fallera mayor y como muestra de apoyo y hermandad con el mundo fallero.
La semana que viene, los actos reivindicativos continúan con la concentración prevista el jueves 27 de enero a las 12:30 horas a las puertas de la Casa Consistorial coincidiendo con la celebración del Pleno municipal del mes de enero.
Los cinco sindicatos del Ayuntamiento de València, STAS-Intersindical, CCOO, UGT, CSIF y SPPLB, queremos mostrar nuestra satisfacción por el seguimiento de la huelga convocada y reiteramos nuestro apoyo a la Banda Municipal. Igualmente, recordamos que los actos de protesta se mantendrán mientras el Ayuntamiento no retire la propuesta de traslado de la Banda Municipal al Palau de la Música.

PRÓXIMAS CONVOCATORIAS
DÍA: Sábado 22 de enero
HORA: 18 horas
LUGAR: Palau de Congresos de València

DÍA: Domingo 23 de enero
HORA: 16:30 horas
LUGAR: Palau de Congresos de València

DÍA: Jueves 27 de enero
HORA: 12:30 horas
LUGAR: Ayuntamiento de València (Casa Consistorial)



  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.