INTERSINDICAL VALENCIANA-STAS ACONSEGUEIX LA MAJORIA ABSOLUTA EN EL COMITÉ D’EMPRESA DE L’AJUNTAMENT DE SAGUNT


10 / 11 / 2023 | Intersindical Valenciana - STAS


Les treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Sagunt han donat suport de manera massiva a les candidatures d’Intersindical Valenciana. El Sindicat ha aconseguit el 60’51% dels vots, fet que li ha servit per a obtindre un total de 5 persones delegades. Intersindical Valenciana-STAS obté la majoria absoluta en el comité d’empresa. Els altres 4 representants se’ls han repartit a parts iguals CCOO i UGT, situació que demostra que les treballadores i treballadors de l’ajuntament li han donat l’esquena al sindicalisme tradicional.

Com es pot comprova en les taules següents, el Sindicat ha aconseguit clarament la victòria tant en el col·legi de tècnics i administratius, com en el d’especialistes i NC.


COL·LEGI DE TÈCNICS I ADMINISTRATIUS

Intersindical-STAS: 56 vots

CCOO: 28 vots

UGT: 19 votsCOL·LEGI D’ESPECIALISTES I NC

Intersindical-STAS: 39 vots

CCOO: 9 vots

UGT: 6 vots

SPPLB: 0
TOTAL

Intersindical-STAS: 95 vots - 5 persones delegades

CCOO: 34 vots - 2 persones delegades

UGT: 28 vots - 2 persones delegades

SPPLB: 0

Si sumem aquests resultats als de les eleccions a personal funcionari que es van celebrar el mes de març, Intersindical Valenciana-STAS es consolida coma primera força sindical del consistori amb 9 persones delegades. UGT, amb 7; CCOO, amb 6; i SPPLB, amb 3, completen la representació sindical.

Des de la Secció Sindical d’Intersindical-STAS a l’Ajuntament de Sagunt volem agrair al conjunt de treballadores i treballadors el gran suport que han donat a la nostra candidatura. Des de demà mateix ens posarem a treballar de valent per a millorar les condicions de treball de totes les companyes i companys del consistori.

INTERSINDICAL VALENCIANA-STAS ACONSEGUEIX LA MAJORIA ABSOLUTA EN EL COMITÉ D’EMPRESA DE L’AJUNTAMENT DE SAGUNT

El sindicat ha tret més del 60% dels vots i 5 persones delegades

10 / 11 / 2023 | Administrador Local eleccions sindicals ajuntament sagunt
Les treballadores i treballadors de l'Ajuntament de Sagunt han donat suport de manera massiva a les candidatures d'Intersindical Valenciana. El Sindicat ha aconseguit el 60'51% dels vots, fet que li ha servit per a obtindre un total de 5 persones delegades. Intersindical Valenciana-STAS obté la majoria absoluta en el comité d'empresa. Els altres 4 representants se'ls han repartit a parts iguals CCOO i UGT, situació que demostra que les treballadores i treballadors de l'ajuntament li han donat l'esquena al sindicalisme tradicional.

Com es pot comprova en les taules següents, el Sindicat ha aconseguit clarament la victòria tant en el col·legi de tècnics i administratius, com en el d'especialistes i NC.

COL·LEGI DE TÈCNICS I ADMINISTRATIUS
IV-STAS  56 vots
CCOO   28 vots
UGT    19 vots

COL·LEGI D'ESPECIALISTES I NC
IV-STAS  39 vots
UGT     9 vots
CCOO    6 vots
SPPLB   0 vots


TOTAL VOTS   PERSONES DELEGADES
IV-STAS   95 vots   5
CCOO    34 vots    2
UGT     28 vots    2
SPPLB    0 vots    0

Si sumem aquests resultats als de les eleccions a personal funcionari que es van celebrar el mes de març, Intersindical Valenciana-STAS es consolida coma primera força sindical del consistori amb 9 persones delegades. UGT, amb 7; CCOO, amb 6; i SPPLB, amb 3, completen la representació sindical.

Des de la Secció Sindical d'Intersindical-STAS a l'Ajuntament de Sagunt volem agrair al conjunt de treballadores i treballadors el gran suport que han donat a la nostra candidatura. Des de demà mateix ens posarem a treballar de valent per a millorar les condicions de treball de totes les companyes i companys del consistori.

------------------

INTERSINDICAL VALENCIANA-STAS CONSIGUE LA MAYORÍA ABSOLUTA EN EL COMITÉ DE EMPRESA DEL AYUNTAMIENTO DE SAGUNTO

EL SINDICATO HA SACADO MÁS DEL 60% DE LOS VOTOS Y 5 PERSONAS DELEGADASLas trabajadoras y trabajadores del Ayuntamiento de Sagunto han apoyado de manera masiva a las candidaturas de Intersindical Valenciana. El Sindicato ha conseguido el 60'51% de los votos, hecho que le ha servido para obtener un total de 5 personas delegadas. Intersindical Valenciana-STAS obtiene la mayoría absoluta en el comité de empresa. Los otros 4 representantes se los han repartido a partes iguales CCOO y UGT, situación que demuestra que las trabajadoras y trabajadores del ayuntamiento le han dado la espalda al sindicalismo tradicional.

Cómo se puede comprueba en las tablas siguientes, el Sindicato ha conseguido claramente la victoria tanto en el colegio de técnicos y administrativos, como en el de especialistas y NC.

COLEGIO DE TÉCNICOS Y ADMOS.
IV-STAS  56 votos
CCOO   28 votos
UGT    19 votos

COLEGIO DE ESPECIALISTAS Y NC.
IV-STAS  39 votos
UGT     9 votos
CCOO    6 votos
SPPLB   0 votos


TOTAL VOTOS   PERSONAS DELEGADAS
IV-STAS   95 votos   5
CCOO    34 votos    2
UGT     28 votos    2
SPPLB    0 votos    0

Si sumamos estos resultados a los de las elecciones a personal funcionario que se celebraron el mes de marzo, Intersindical Valenciana-STAS se consolida coma primera fuerza sindical del consistorio con 9 personas delegadas. UGT, con 7; CCOO, con 6; y SPPLB, con 3, completan la representación sindical.

Desde la Sección Sindical de Intersindical-STAS al Ayuntamiento de Sagunto queremos agradecer al conjunto de trabajadoras y trabajadores el gran apoyo que han dado a nuestra candidatura. Desde mañana mismo nos pondremos a trabajar de lo lindo para mejorar las condiciones de trabajo de todas las compañeras y compañeros del consistorio.