10 Anys del tancament de la radio televisió pública valenciana


27 / 11 / 2023 | Intersindical Valenciana-STAS Gva


Salutacions companyes i companys,

Estem d'aniversaris, d'eixos que preferiríem que no hagueren esdevingut, però que mereixen ser recordats; amb l'esperança que servisquen per a aprendre dels errors comesos i mai més tornar a repetir-los.

Aquesta setmana es compleixen 10 anys del tancament de la ràdio i la televisió pública valencianes. Entorn d'eixa data s'han convocat diferents actes als quals esteu convidats a assistir i participar.
En particular, els del dia 29, tenen una especial càrrega emocional.

A les 12 h, farem una concentració de treballadors/as i extreballadors/as, en la façana d'À Punt; amb la lectura per part dels presidents dels comités d'empresa d'un comunicat.

Si algú vol participar a la concentració des de l'interior, que ens ho faça saber per a tramitar l’autorització. En cas que preferiu assistir des de l'altre costat de la porta, també ens alegrarà comptar amb la vostra presència.

A les 19 h, acte Commemoratiu a l´Auditori del Jardí Botanic amb una taula de debat, entorn del tancament d'RTVV i les seues conseqüències des de diferents punts de vista (Sociològics, Econòmics, Psicològics, etc).

Tot i que l'acte es podrà continuar en línia, us convidem a assistir personalment a l'Auditori i retrobar-nos.

Enllaç per al STREAMING de l'acte del 29 a les 19h

https://www.youtube.com/watch?v=z-o2ue8hsn0


Seguim,
Intersindical À Punt