Lluita per la dignificació de les condicions de treball del personal educador

Intersindical Valenciana impulsa i donant suport a la lluita del personal educador que reivindica la negociació de les seues condicions laborals. Com cada primer dijous de mes, des de passat mes de juny, les Plataformes d’Educador@s d’Alacant i València s’han mobilitzat per a reivindicar unes condicions de treball dignes i en defensa dels drets educatius del seu alumnat.

04 / 01 / 2017 | Intersindical personal educador mobilitzacions concentració


Des de fa més d’una década, Intersindical Valenciana manté una mobilització permanent la qual, a hores d’ara, s’ha vist incrementada amb la creació de les Plataformes d’Educador@s d’Alacant i València les quals han assumit un protagonisme inqüestionable en les jornades de lluita convocades des de passat mes de juny i que avui, 3 de gener de 2017 ha concentrat centenars d’educadores a la Plaça de la Verge de València.
Amb una plataforma reivindicativa de mínims, plantejada més bé com a eina de treball, un àgora conceptual que hauria de servir com a instrument de debat i delimitació del perfil professional adient per a garantir una intervenció educativa de qualitat per a tot l'alumnat, aquestes treballadores i treballadors exigeixen l’administració una negociació honesta i de bona fe, a més d’una exigència bàsica de dignitat professional i personal que a hores d’ara no està garantida en bona part dels nostres centres de treball.
Ara mateix, malauradament, hem de reconèixer que davant la inajornable necessitat de resoldre una problemàtica que està cobrant-se un preu altíssim en salut, als despatxos d’ambdues conselleries ens hem trobat el mateix de sempre: gent sense ànima.
Ara mateix, però, tenim l'orgull del que hem fet i la convicció del que hem de fer.
Ara mateix tenim l'esperança de trencar utopies
Ara mateix tenim la certesa que ho aconseguirem....... perquè sabem que no és impossible