Actes de solidaritat i defensa dels drets humans

En la darrera setmana, Intersindical Valenciana ha participat en dos actes solidaris i en defensa dels drets humans:

24 / 06 / 2013 | Intersindical drets humans atelier


Dimarts 18 de juny presentàrem en la nostra seu la campanya de l’ONG ATELIER “Ciutadania: capital social per al canvi”, organitzada per Intersindical Solidària i Àrea de la Dona.
En la taula de presentació contàrem per part de l’ONG amb Consuelo Vidal, que ens va parlar sobre el treball de l’organització i la necessitat d’aquesta campanya de bons solidaris per a poder finançar-se. D’altra banda, l’activista refugiada colombiana Leonora Castaño va fer un repàs sobre la situació actual en el país, així com de les esperances en el procés de pau obert.

Per a més informació: www.ongdatelier.org

Dijous, 20, Intersindical va participar en la Taula rodona “Transformar el dolor en esperanza”, organitzada per Amnistia Internacional per a presentar l’informe que ha realitzat sobre la situació de les persones defensores de Drets Humans a Amèrica. A la taula assistírem representants dels sindicats CCOO, CGT, Intersindical Valenciana i UGT.

Després que el responsable de l’Àrea de Drets Humans d’Amnistia fera un resum sobre l’informe, relatant diferents casos de persecució de defensores en diferents països i per diferents causes, ens van donar la paraula als quatre sindicats per a contestar sobre el nostre paper en la defensa dels drets humans, sobre si hem patit algun tipus de repressió, amenaça o agressió per això i finalment sobre el tipus d’accions que podem portar a terme per a lluitar contra aquestes agressions als drets humans. Continuar llegint >