Benvolguts Reis d’Orient…

Després d'un trimestre carregadet de decepcions i expectants davant els anuncis nadalencs de grans sorpreses per part de la Conselleria d'Administració Pública, esperem la Mesa Sectorial de proper divendres amb la il·lusió pròpia d'aquestes festes i amb l'íntim anhel de no trobar-nos més carbó en tornar de vacances.

20 / 12 / 2018 | Intersindical selecció i provisió dèficits de personal condicions de treball


El Reis d'Orient d'Intersindical fa anys que porten carbó a la Generlitat

Els centres dependents del Consell sobreviuen des de passat  mes de juliol gràcies a la bona voluntat i l'esforç del personal. Malgrat les denúncies realitzades, davant la falta de cobertura de les places, l'Administració ha anat proposant solucions lamentables, pegats amb els quals no s'ha resolt cap situació tot al contrari han contribuït al malestar i al descoratjament del personal, d’eixes treballadores i treballadors públics als qui cal agrair haver-se carregat a l'esquena garantir els serveis públics amb l'únic objectiu que les carències no afecten la ciutadania.

Una burocràcia del tot obstruccionista ens ha portat a situacions absurdes, les quals, malgrat les advertències, acaben desembocant en un caos administratiu insostenible. Baixes, jubilacions, vacants, excedències… engreixen la llista de llocs pendents de cobrir, llocs d'atenció directa exigeixen la presència de professionals als diversos centres: Direccions Territorial, centres educatius, residències de majors, centres d'atenció a persones amb discapacitat i menors, serveis d'ocupació … Els quals, en no estar coberts, deixen a les usuàries i usuaris dels serveis públics sense alternatives per a enrontar i resoldre els problemes quotidians.

Borses de treball sense personal disponible per a incorporar-se als llocs, que no s'obrin, malgrat l'àmplia demanda d'ocupació que pateix el nostre país. Oposicions paralitzades i convocatòries pendents de publicació des de 2016.

Mentrestant, hem assitit al ritual d'encès per a rebre bocabadades un catàleg interminable d'anuncis nadalencs. Grans gestes per part del Consell, tot i que amb les presses d'última hora, com correspon a aquestes dates entranyables. Decrets i Plans, vestits de gal·la i lluents de purpurina, que ompliran el butlletí oficial de la Generalitat de fantasia i bons desitjos per a 2019.

Quan acaben amb les seues obligacions reials, les seues Majestats s'involucraran de ple en una campanya electoral, brindaran pels seus grans èxits i proclamaran els anuncis de noves promeses per als pròxims anys.

Després de tres anys i mig de promeses incomplides i amb un personal al servei de la Generalitat pentinant canes fa anys, hauran d’entendre vostès la nostra desconfiança.
Tot i això, com que enguany hem sigut persones pacients i generoses, farem un últim intent.

Benvolguts Reis d'Orient, per a l'any vinent volem poquetes coses: UNS SERVEIS PÚBLICS DE QUALITAT PER A LA CIUTADANIA I QUE ES RESPECTEN ELS DRETS LABORALS DE TOT EL PERSONAL AL SERVEI DEL CONSELL.

Atentament, LES TREBALLADORES I TREBALLADORS DE LA GENERALITAT VALENCIANA.