El Secretari Autonòmic del Servef desmenteix les informacions sobre la privatització

El Secretari Autonòmic d'Economia i Ocupació i Director General del SERVEF, Fernando Díaz Requena, ha comunicat en un correu electrònic dirigit al seu personal que serien falses les informacions sobre la privatització del Servef.

14 / 10 / 2013 | Intersindical


"Aprovecho este escrito" afirma en un paràgraf del correu electrònic "para confirmar que el titular de prensa aparecido hoy (por el viernes 11 de octubre) sobre el SERVEF es rotundamente falso, lamento que el medio de prensa no haya contrastado su mala información con la consellería o conmigo."
Intersindical Valenciana s'oposarà a qualsevol privatització
Intersindical Valenciana se reafirma en el que va afirmar divendres, en publicar-se la informació ara desmentida: ens oposarem a qualsevol privatització, per supost també la que puga afectar els serveis públics d'ocupació.

Pel que fa al desmentit, no ens fa ni fred ni calor: no seria la primera vegada que aquest Govern confirma amb els fets el que ha negat reiteradament de paraula.

Llig la posició d'Intersindical a: http://www.intersindical.org/noticies_actualitat/article/intersindical_valenciana_mostra_el_seu_rebuig_a_la_privatitzacio_del_servef