Eleccions sindicals 2019

Passat dimecres, 22 de maig de 2019, en les eleccions sindicals del personal al servei de l’Administració del Consell, Intersindical Valenciana va obtindre 21 delegades i delegats a les Juntes de Personal.

26 / 05 / 2019 | Intersindical òrgans de representació juntes de personal funció pública eleccions2019 eleccions sindicals 2019


Intersindical augmenta el nombre de delegades en les Juntes de Personal d'Alacant i València i es consolida com a segona força en la Mesa General de la Funció Pública

En aquest procés, Intersindical ha augmentat la seua representació en les juntes de personal dels Serveis Territorials d'Alacant i de València, consolidant així la seua posició com a segona força sindical en la Mesa General de Negociació de la Funció Pública.

Per al sindicat, la voluntat manifestada per les nostres companyes i companys ens ha de servir com a referent per a adequar i orientar una acció sindical que té com a objectiu prioritari esdevindre un instrument eficient per a millorar les condicions de treball, i de vida, de les treballadores i treballadors públics. I, com no, del conjunt de la ciutadania valenciana.


Lamentem profundament que quasi la meitat del cens no haja participat en les eleccions i ens comprometem a localitzar els motius d’aquesta desafecció i treballar de valent durant la legislatura per il·lusionar tot el personal. Aconseguir una major participació en les properes eleccions és un repte que assumim des d’ara mateix.

Agraïm la participació de tot el personal funcionari i una vegada més ens comprometem, com fins ara, a ser el revulsiu de cara a la defensa dels drets de les funcionàries i els funcionaris públics. La nostra defensa dels serveis públics serà, si cap, més ferma.

Podeu veure els resultats clicant ací