Els Sants Innocents

Passat 21 de desembre, com en un "déjà-vu" miserable del curs anterior, després de quatre mesos d’absentisme de l’administració i quatre jornades de vaga, funció pública va convocar la Mesa Tècnica d’Educació amb l’únic i exclusiu propòsit d’humiliar, una vegada més, el personal educador.

28 / 12 / 2017 | Intersindical personal educador mesa tècnica distribució de jornada condicions laborals


Tens la força de les coses que
cauen amb força, els llamps,
les estrelles, els arbres,
la veritat.

Perquè cap altra explicació admet una convocatòria extemporània en la qual s’exhibeix un menyspreu absolut pels terminis i procediments establerts a un decret del Consell, s’ignoren centenars d’al·legacions presentades per aquesta organització sindical contra propostes semi-esclavistes i, a més, es validen distribucions de jornada abusives, al marge i en contra de la normativa vigent o sense cap distribució, amb el silenci còmplice i, en algun cas, fins i tot amb el vist i plau de qui hauria de vetlar pels drets de les treballadores i treballadors.
El més sagnant, però, és el fet que amb aquesta convocatòria es consolida l’amenaça feta en la darrera sessió de la COMIMED, passat set de juny, amb la qual no sol es confirma el que avançàrem en el moment de la seua creació, que aquest òrgan tan sols era un foc d’artifici per a desviar la pressió pels incompliments de l’administració respecte a la nostra jornada de treball, sinó que aquesta suposada administració progressista sublima la consigna del Partit Popular i, a més de no negociar amb vaguistes, els castiga.
Perquè darrere la cortina de fum d’aquesta convocatòria tan sols ens trobem amb una nou compromís de posar damunt de la taula una proposta normativa de conte de fades i la convocatòria imminent de la mare de totes les meses tècniques. Malauradament, tothom és plenament conscient que, en acomplir l’administració aquests compromisos i treballar sense esma per a arribar a un acord, una vegada més tornarem a fer tard per respectar uns decrets dels quals haurem de tornar a recordar que ens obliguen a totes i tots i, a més, tristament, haurem de tornar a recordar que l’administració hauria de ser el garant i no l’impediment .
Avui, 28 de desembre de 2017, com diu el camarada Anguita, els senyorets són l’IBEX 35, les empreses elèctriques, les portes giratòries.... i els Sants Innocents són els “riders” de Deliveroo, les cambreres de pis, les persones desnonades....
Avui, 28 de desembre, en la Generalitat Valenciana, els senyorets viuen a l’avinguda Campanar número 32 i els Sants Innocents són les educadores i educadors d’educació infantil i educació especial