Intersindical reclama a Funció Pública que s’espabile

El passat vint i nou de març, Intersindical Valenciana exigia el Consell una acció política decidida i valenta per a superar l'anorgàsmia processal en què semblava haver-se ancorat, potser com a efecte col·lateral d'una campanya electoral perpètua. Però, a més, oferia la plena disponibilitat de l'organització per a col·laborar en la reversió de l'herència rebuda com a resultat de dècades de fer política laboral contra les treballadores i treballadors públics.

23 / 06 / 2016 | Intersindical


LA LENTA GESTIÓ DE LA CONSELLERA BRAVO NO ESTÀ RESOLENT ELS PROBLEMES DE LA FUNCIÓ PÚBLICA

Com a mostra fefaent de la bona fe i la disponibilitat manifestada pel sindicat, el passat nou de maig signàrem l'Acord de Legislatura que ens ha de servir de full de ruta per a canviar i millorar els serveis públics i per millorar les condicions de treball del personal que hi treballa.
Malgrat això, cal recordar-li la Conselleria que ara fa més de dos mesos deixàrem tancada la negociació del nou decret de selecció, provisió i carrera administrativa, potser el document més important en l'àmbit de la gestió de personal i, a més, un requisit imprescindible per a poder convocar els concursos de mèrits.
D'altra banda, la negociació del procés de funcionarització va concloure el passat quatre de maig amb una valoració positiva en haver donat resposta a totes les qüestions plantejades i possibilitar la funcionarització de tot el personal que ocupa llocs funcionarials.
Com que amb la signatura de l'Acord de Legislatura ens hem dotat dels instruments, ara cal anar per feina, però, a més, tenim l'obligació de ser molt exigents amb el compliment dels compromisos adquirits.
Per tot això, EMPLACEM la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques a la publicació del Decret de Selecció, Provisió i Carrera Administrativa i també de l'Ordre de Funcionarització, com a pas previ, imprescindible, per a resoldre una greu problemàtica laboral, arrossegada durant anys, davant la qual cal una actuació immediata.