Mobilització d’Agents Mediambientals en el Dia Mundial del Medi Ambient

Aquest dimarts, dia 5 de juny, es va produir una protesta convocada pels sindicats UGT, CSIF, CCOO, Intersindical, CGT, USO, que engloben pràcticament la totalitat del cos d'agents mediambientals de la Generalitat Valenciana.

06 / 06 / 2018 | Intersindical pengem les claus mobilitzacions juny 2018 condions de treball agents mediambientals


La protesta en demanda de reconeixement de funcions i millora de condicions laborals per a aquest col·lectiu es va concretar en la negativa a conduir els vehicles que solen utilitzar en el seu treball, en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient.

L'aturada de conducció va obtenir un seguiment unànime en protesta per les deplorables condicions en les quals aquest cos es veu obligat a realitzar les seues funcions, i a assumir-ne d’algunes que no tenen reconegudes.

Aquesta primera protesta inaugura una sèrie de mobilitzacions sostingudes fins que Conselleria inicie les gestions necessàries per a proporcionar al cos mitjans, formació i procediments actualitzats, així com la imprescindible dignificació i reconeixement de la tasca que els agents mediambientals estan realitzant per a la conservació del patrimoni mediambiental de la Comunitat Valenciana.


Descarrega't el document adjunt