Situació d’emergència en la gestió de les borses d’Ocupació Temporal

Avui, 16 d’octubre, hi ha hagut una convocatòria extraordinària de mesa tècnica, integrada per una extensa representació de la comissió de seguiment i de la mesa sectorial, per a acordar mesures urgents i excepcionals en la gestió de les borses d’ocupació temporal.

17 / 10 / 2017 | Intersindical personal interí ordre de borses ocupació temporal


Davant aquesta convocatòria, amb la qual trobem resposta a una situació denunciada expressament i documental per Intersindical Valenciana en la darrera Mesa Sectorial de la Funció Pública -accedeix al document- avui, hem tornat a reiterar la necessitat urgent i inajornable d’abordar la negociació d’una nova ordre de borses.
A més, també hem presentat una sèrie de propostes d’intervenció immediata que possibiliten garantir la prestació dels serveis públics, desbloquejar els greus problemes de gestió sense desatendre els drets i garanties del personal, tant en actiu com en expectativa d’ocupació.
Com que ha estat impossible arribar a tancar un acord, restem a l’espera d’una proposta elaborada per l’administració que s’ha compromés a remetre’ns eixa proposta i, a més, a tindre enllestit un primer esborrany d’ordre de borses en el termini de dues setmanes per a poder iniciar les negociacions.
Podeu accedir a les propostes que hem presentat avui clicant aci