STAS aconsegueix l’anul·lació del ROF d’Agricultura

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha dictat sentència anul·lant diversos articles del ROF de la Conselleria d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua de 2011, per falta de negociació amb els sindicats. Aquesta sentència se suma a l'anul·lació de la de les conselleries d'Educació, Cultura, Economia, Hisenda i Sanitat.

15 / 04 / 2014 | Intersindical sentència rof rlt retallades


Vista del Palau de Justícia de València, seu del TSJCV

Contra aquesta sentència cap recurs de cassació, que a estat presentat per la Generalitat en tots els casos anteriors, excepte contra la sentencia que anul·lava el ROF de Cultura, que se'ls ha despistat.
Previsiblement també recorrerà aquesta, amb la qual cosa només s'aconseguirà perdre temps (el que tarde el Tribunal Suprem en confirmar les sentències) i diners (els de les costes que els imposaran, per perdre per segona vegada el mateix assumpte).
Amb aquesta estratègia el Consell continua la seua fugida endavant: paga el poble, per la qual cosa no els importen els costos; ja s'apanyarà el nou govern que isca de les properes eleccions amb tot l'embolic que els hauran deixat!
Sentència ROF Conselleria d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua