CANVI DELS CRITERIS A LES AJUDES SOCIALS.


17 / 07 / 2012 | correus

CANVI DELS CRITERIS A LES AJUDES SOCIALS.

HEM SOL · LICITAT:
1. Que s’acceptin totes les instàncies que es presentin fora dels límits salarials establerts, sempre que vagin acompanyats, de les raons motivades i documentades, pel qual es crea ser creditor de l’ajuda demandada. (família nombrosa, família monoparental, ...). I que es valorin individualment.
2. Que es limitin a 8000 €, de la renda per càpita familiar, la resta de les ajudes (per tenir fills / es amb discapacitat, ajudes a la salut, ajudes als plans universitaris i per defunció).
3. Que es rectifiqui la limitació salarial del treballador treballadora, per una limitació per renda per càpita familiar, que entenem molt més justa.
4. Que en el cas de les bestretes i préstecs, sempre per raons motivades i documentades, puguin demanar aquestes bestretes fora de les dates convocades oficialment. Amb una valoració objectiva i individualitzada.
5. Que el personal funcionari pugui accedir a les ajudes als plans universitaris.

EL STAS-IV DE CORREUS entén, que les AJUDES SOCIALS intenten maquillar, la profunda falla de les retribucions a Correus, quan en menys de 20 anys hem perdut: més o menys la meitat del nostre poder adquisitiu (en els 2 últims anys més del 10% entre IPC i la reducció salarial del govern socialista) ja que amb aquestes xifres del que es tracta no és pal · liar sinó maquillar, el que intentem amb aquest CANVI DE CRITERIS és maquillar les ferides més crues de les i els treballadors de Correus. I denunciem als sindicats firmadors que no obrin boca, quan Correus ha canviat per a pitjor els criteris de les Ajudes Socials de 2012.


..................................................
STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001) tel 665 637 900 .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

EL CAMBIO DE LOS CRITERIOS A LAS AYUDAS SOCIALES.

HEMOS SOLICITADO:

1.    Que se acepten todas las instancias que se presenten fuera de los límites salariales establecidos, siempre que vayan acompañados, de las razones motivadas y documentadas, por el que se crea ser acreedor de la ayuda demandada. (familia numerosa, familia monoparental,…). Y que se valoren individualmente.
2.    Que se limiten a 8000€, de la renta por cápita familiar, el resto de las ayudas (por tener hijos/as con discapacidad, ayudas a la salud, ayudas a los planes universitarios y por fallecimiento).
3.    Que se rectifique la limitación salarial del trabajador trabajadora, por una limitación por renta por cápita familiar, que entendemos mucho más justa.
4.    Que en el caso de los anticipos y prestamos, siempre por razones motivadas y documentadas, puedan pedirse estos anticipos fuera de las fechas convocadas oficialmente. Con una valoración objetiva e individualizada.
5.    Que el personal funcionario pueda acceder a las ayudas a los planes universitarios.

    EL STAS-IV DE CORREOS entiende, que las AYUDAS SOCIALES intentan maquillar, la profunda falla de las retribuciones en Correos, cuando en menos de 20 años hemos perdido: mas o menos la mitad de nuestro poder adquisitivo (en los 2 últimos años mas del 10% entre IPC y la reducción salarial del gobierno socialista) ya que con estas cifras de lo que se trata no es paliar sino maquillar, lo que intentamos con este CAMBIO DE CRITERIOS es maquillar las heridas mas crudas de las y los trabajadores de Correos. Denunciamos a los sindicatos firmadores, sin abrir boca, cuando Correos ha cambiado a peor los criterios de las Ayudas 2012.