CARAVANA OBRINT LA FRONTERA SUD (MELILLA)


14 / 07 / 2017 | correus

cartell obrint fronteres

CARAVANA OBRINT LA FRONTERA SUD (MELILLA)
Fa un any, 300 persones de tot l’Estat espanyol ens embarcarem en un viatge a Grècia per a exigir unes polítiques migratòries i d’acollida que respecten i garanteixen els Drets Humans. Denunciàvem el tancament i l’externalització de fronteres, les polítiques de control migratori, el tractat il.legal de la UE amb Turquia, la impossibilitat de sol·licitar protecció internacional en ambaixades i consolats i l’incompliment dels compromisos de reubicació i reassentament.

Aquest any donem continuïtat a la iniciativa amb una Caravana feminista a Frontera Sud per seguir denunciant la vulneració de drets en les fronteres, els Centres d’Internament per a Estrangers, les devolucions en calent, l’excepcionalitat jurídica de Ceuta i Melilla, l’explotació laboral de les portadores, la situació dels menors no acompanyats i el racisme social i institucional.

Ens agradaria comptar amb la vostra presència el divendres 14 de juliol, a la roda de premsa que tindrà lloc a la plaça dels Pinazo a les 12h i la posterior jornada de sensibilització i treball a partir de les 17:30 (testimonis, batukada, poesia ..)

Vos animem a participar i a difondre l’acció. Ens sembla important que siguem moltes en el primer pas de la Caravana Obrint Fronteres i des del País Valencia.

Vos esperem!

foto caravana
CARAVANA ABRIENDO LA FRONTERA SUD (MELILLA)
Hace un año, 300 personas de todo el Estado
español nos embarcaremos en un viaje a Grecia para exigir unas políticas migratorias y de acogida que respetan y garantizan los Derechos Humanos. Denunciábamos el cierre y la externalización de fronteras, las políticas de control migratorio, el tratado il.legal de la UE con Turquía, la imposibilidad de solicitar protección internacional en embajadas y consulados y el incumplimiento de los compromisos de reubicación y reasentamiento.

Este año damos continuidad a la iniciativa con una Caravana feminista a Frontera Sur para seguir denunciando la vulneración de derechos en las fronteras, los Centros de Internamiento para Extranjeros, las devoluciones en caliente, la excepcionalidad jurídica de Ceuta y Melilla, el explotación laboral de las portadoras, la situación de los menores no acompañados y el racismo social e institucional.

Nos gustaría contar con su presencia el viernes 14 de julio, en la rueda de prensa que tendrá lugar en la plaza de los Pinazo a las 12h y la posterior jornada de sensibilización y trabajo a partir de las 17:30 (testigos, batukada, poesía ..)

Os animamos a participar y difundir la acción. Nos parece importante que seamos muchas en el primer paso de la Caravana Abriendo Fronteras i desde el País Valencià.

Os esperamos!