CCOO, UGT I CSI-F RENUNCIEN A PUJADES SALARIALS SUPERIORS A L’1%


28 / 04 / 2016 | correus

montoro

CCOO, UGT I CSI-F RENUNCIEN A PUJADES SALARIALS SUPERIORS A L’1% en el marc de la negociació col•lectiva a canvi d’uns diners ja pressupostat i que ha cobrat ja la resta de personal laboral de l’administració.

CORREOS i les organitzacions sindicals CCOO, UGT i CSIF han subscrit avui un acord per aplicar l’increment retributiu previst en la Llei de pressupostos generals de l’Estat per a 2016 al personal laboral.

La pujada, amb efectes des de l’1 de gener de 2016 per al personal laboral subjecte al Conveni Col•lectiu, serà de l’1% dels conceptes salarials fixos.

D’altra banda, la nostra empresa ha informat, que, en la nòmina del present mes d’abril, es va a ingressar la part proporcional, corresponent a 91 dies, de les pagues extraordinària i addicional de desembre de 2012 que van ser suprimides.

En el rebut d’havers de cada empleat que tingués dret a aquesta devolució aquesta quantia es veurà identificada amb el següent literal: Recuperació 91 dies paga extraordinària i addicional desembre 2012.

CCOO, UGT Y CSI-F RENUNCIAN A SUBIDAS SALARIALES SUPERIORES AL 1% en el marco de la negociación colectiva a cambio de un dinero ya presupuestado y que ha cobrado ya el resto de personal laboral de la administración

CORREOS y las organizaciones sindicales CCOO, UGT y CSIF han suscrito hoy un acuerdo para aplicar el incremento retributivo previsto en la Ley de Presupuestos Generales del Estado para 2016 al personal laboral.

La subida, con efectos desde el 1 de enero de 2016 para el personal laboral sujeto al Convenio Colectivo, será del 1% de los conceptos salariales fijos.

Por otra parte, nuestra empresa ha informado, que, en la nómina del presente mes de abril, se va a ingresar la parte proporcional, correspondiente a 91 días, de las pagas extraordinaria y adicional de diciembre de 2012 que fueron suprimidas.

En el recibo de haberes de cada empleado que tuviera derecho a esta devolución esta cuantía aparecerá identificada con el siguiente literal: Recuperación 91 días paga extraordinaria y adicional diciembre 2012.

Secció Sindical de l’STAS-IV a Correus.- plaça Gabriel Miró, 7-3ª pltª  Alacant (03001)  tel 665 637 900   .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)